Aktuális

Bár fáj, de kell

Létrehozva: 2009.05.04.

Lehet, hogy az Étterem és bor kalauz idén másodszor megjelenő elemzése itt-ott pontatlan, hiányos, és persze vállaltan szubjektív, de az, ahogyan másodjára is fogadja a szakma, megdöbbentő. A vendéglátósok nehezen veszik tudomásul, hogy éppen eleget hízelegtek maguknak, s ha a jövőben is meg akarnak élni, akkor kénytelenek kimozdulni a kényelmi zónájukból, és tudomásul venni, hogy a paprikás csirke meg a pörkölt már nem elég a vendégnek, bár mindkettő finom, ha jól van elkészítve.


Zimber Szilvia
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek