Több mint kétéves előkészítő munka után, májusban megnyitott a tatai Platán Gourmet étterem, ami a Platán Udvarház részeként, különleges kulináris ízélményt kínál a vendégeknek. Az ételkompozíciókat és a színes, virágos összeállításokkal tarkított fogásokat a Michelin-csillagos séf, Pesti István álmodja meg - olvasható a sajtóközleményben.
A séf 2015-ben vette át a tatai Platán étterem konyhájának vezetését. 2020-ban pedig úgy döntöttek a tulajdonosok, hogy belevágnak egy nagyobb fejlesztésbe és két részre osztják a Platán éttermet: a lazább hangulatú bisztróra és egy újonnan kialakított fine dining étteremre. Az átalakítások Varró Zoltán designer és csapata tervei alapján készültek.
Ahogy a képeken is látható, az újonnan kialakított étterem berendezése visszafogott díszletként funkcionál és inkább csak hátteret ad a kulináris élményekhez. Elhelyezkedését tekintve az új étteremrész a várárok szintjén található, amit egy hosszú, borospince hangulatú alagút köt össze az Udvarház szalonjaival.
A vacsoravendégek a szalonokon és a folyosón végigsétálva jutnak el a Platán Gourmet étterembe, ahol a látvány kiteljesedik. A vacsora a látványkonyhának köszönhetően interaktív, az ételek valamely részeinek elkészítése és tálalása egyenesen a megvilágított séfasztalokon történik - írták az étterem oldalán.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.