Egy áruházlánc Facebook-videóiban menő séfek segítenek húsvéti fogásokat készíteni

csokoládé
PUBLIKÁLÁS: 2021. február 25. 13:01

Hamarosan tartósan is tavasz lesz, éledezik a természet, és az asztalokon ismét megjelennek a friss zsenge zöldségek, a közelgő húsvéti időszak ínycsiklandozó hírnökei. A Metro Gasztroakadémia ezért összerakott egy húsvéti előadássorozatot, amelynek az első részét február 25-én, vagyis a mai napon 14 órától nézhetjük meg a Facebookon.

A kép illusztráció, de azért megkóstolnánk Forrás: Shutterstock.com / marco mayer

A mai adásban a húsvéti időszak apropóján Pohner Ádám, a 2018-as Bocuse d'Or válogatójának döntőse és a Metro saját márka nagykövete, valamint Vidák Zoltán séf beszélgetnek majd különleges húsvéti alapanyagokról és ízletes fogásokról.

A következő beszélgetést február 26-án nézhetjük meg, ekkor a tojás szerepéről lesz szó a gasztronómiában. A séfek azt is megmutatják majd, hogy hogyan és miként lehet ebből az egyszerű alapanyagból kihozni a legtöbbet.

A harmadik adást március 1-én közvetítik, és a főszerepben a húsvéti asztal sztárja, a szaftos báránysült lesz. A március 2-i és egyben utolsó húsvét témájú előadás a csokoládéról szól majd, hiszen a desszert nem csupán egy harmadik fogás, hanem egyenesen az étkezés csúcsa lehet – írták az esemény oldalán, ahova nemsokára a videó elérési linkje is felkerül. A séfek pedig olyan tippekkel készülnek, amikkel otthon is varázslatos desszertet készíthetünk, sőt, még a fűszereinket is bevethetjük.

Google News Borsonline
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.