Szinte az egyik legegyszerűbb, de legnagyszerűbb ételünk a fasírt. Szívesen fogyasztjuk krumplipürével, főzelékek, vagy zöldségköretek mellé is. A fasírt receptje évtizedek óta nagymamáinktól terjed szájról-szájra, így biztos, hogy nálatok is otthon meg van a saját ízlésetek szerint elkészített finomság. Mi most egy olyan elkészítési formát hoztunk, amely segíti a fogyókúrázókat is. Ehhez mindössze az alapesetben zsömlével elkészített módszert kell kicserélni szódabikarbónára.
A szódabikarbóna minden háztartásban megtalálható, a húst könnyedebbé, lazává teheti. Ha képlékenynek érzed a masszát, még adhatsz hozzá egy kevés morzsát, úgy már egészen biztos, egyszerűen tudod formázni a pogácsákat. De nem is szükséges bele feltétlenül. Tégy belátásod szerint. Mutatjuk a receptet, amelyet a Ripost konyhájában főztek ki a szakértők:
Jó étvágyat!
Természetesen olajban is kisütheted.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.