Egyesek szerint meg kell szurkálni a hurkát és bekenni zsírral, hogy sütés közben ne durranjon szét. Azonban ha megszurkáljuk, pont a szúrások helyén fog szétrepedni.
A Mindmegette most lerántotta a leplet a hurkasütés két igazi titkáról:
A hurkát ugyanis általában nem a betöltés után, hanem később sütjük ki. Ezidő alatt pedig a külseje vizet veszít, és rugalmatlanná válik. A belseje a sütés közben kitágul, és szétfeszíti a megkeményedett belet. A bél viszont képes a víz felvételével ismét rugalmassá válni, és alacsony hőfokon történő sütés közben ki tud nyúlni annyira, amennyire a töltelék megduzzad. Ezért nem szabad a hurkát magas hőmérsékleten sütni. 140 fokon 35-40 perc alatt bőven megsül.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.