Test és lélek

Egyszerre ég és fázik?

Létrehozva: 2012.09.10.

Bizsereg, fáj, és még érzéketlen is? Sok embernek vannak ilyen meghatározhatatlan eredetű érzései, melyet sok betegség okozhat, de nem minden esetben sikerül az okokat felfedni.

Jellemző lehet még a hideg végtagérzet is, amit a végtagok rossz keringése okozhat, mivel a különböző betegségekből adódóan az erek beszűkülése miatt, a végtagok kevesebb vért és oxigént kapnak és ez okozhatja, hogy úgy érzi: ég a talpa, és mégis hideg. Vannak olyan betegségek, melyek az idegvégződések károsodását eredményezik, ezek is járhatnak hasonló panaszokkal. Lehet, hogy éjszakánként, a lábikrájában görcsös érzete van , és sokszor, még a takaró súlya is elviselhetetlennek tűnik . Gyakran érzi végtagjait fájdalmasnak, zsibbadtnak érzéketlennek, gyengének, hidegnek.

Mit lehet tenni?

Sok esetben már a fájdalomérzet , és a többi kellemetlen panasz mérséklődése is nagy előrelépést jelenthet. A kezeléshez az orvos rendelkezésére állnak a modern gyógyszerek, de léteznek alternatív módszerek is, amik meg ugyan nem gyógyítanak, de arra alkalmasak, hogy könnyebbé tegyük életünket, javítsuk közérzetünkön, Ilyen például az akupunktúra, amit végezhet orvos, de már létezik otthon használható készülék is.

Otthon is alkalmazható

Miben segít Önnek a készülék?

Adja meg elérhetőségét, vagy érdeklődjön az alábbi telefonszámon bővebb információért!

06-1-4093-643

A KB-100-as készülék az akupunktúra egy speciális, tűszúrás nélküli változatával a „Meihuazhen” módszert felhasználva fejti ki hatását. A módszer lényege: a tűket nem szúrták a bőr alá, hanem az akupunktúrás pontokat ütögették egy speciális műszerrel, mely tűben végződött. Természetesen, a készülékkel való kezeléskor tűszúrások helyett, elektromos impulzusok , energianyalábok érik a bőrfelületet, melyek a hámrétegben az ereket, szöveteket stimulálják, segítve ezzel azok oxigén és vérellátását , megszüntetve a kellemetlen érzéseket, és már kevés kezelés könnyebbséget eredményezhet.

A készülék kúraszerű használatával és lényegesen javulhat a beteg közérzete. A kezelt páciens szemszögéből a módszer kellemesen lazító, és már kevés kezelés után könnyebben, jobban érzi magát.

A KB-100- as készülékkel az egészt test kezelhető, eredményesen alkalmazható akkor is ,ha úgy érzi hogy: hasogat a háta, merevnek tűnnek az ízületei, ha mázsás súly nehezedik a tagjaira, ha püffedtnek, dagadtnak érzi a végtagjait .

http://www.saxmed.hu/?l=hu&p=akupunkt

SAXMED KFT 1162 Bp. Cserhida u.8. T.: (1) 409-36-43

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek