Vadócz csábította Forlánt Hongkongba

A Kitchee játékosa, Vadócz Krisztián maga hívta fel az uruguayi Diego Forlánt, hogy igazoljon hozzájuk. Az újra összeállt duó góllal indított Hongkongban.
A Kitchee játékosa, Vadócz Krisztián maga hívta fel az uruguayi Diego Forlánt, hogy igazoljon hozzájuk. Az újra összeállt duó góllal indított Hongkongban.

Óriási az összhang Vadócz és Forlán között, akik először kezdtek együtt a Kitchee színeiben a Eastern elleni 8-1-es győzelem alkalmával, és máris gyönyörű gólt hoztak össze. Míg az uruguayi az előkészítő szerepében tetszelgett, honfitársunk kíméletlenül kihasználta a helyzetet.

Forlánnak nem derogál kiszolgálni Vadóczot

– Mivel az indiai Mumbai City-ben már játszottunk együtt, gondoltuk, hogy jól fog menni a közös munka. Kiváló labdát kaptam tőle, nekem már egyszerűbb dolgom volt – mesélte a Borsnak Vadócz, aki hozzátette: fontos szerepet játszott Forlán Hongkongba igazolásában. – A klub érdeklődött iránta, én pedig nagyjából tudtam milyen elvárásai vannak. Felhívtam telefonon, beszéltünk erről a lehetőségről, mondhatni én voltam eleinte a kapocs közte és a klub között.

Az uruguayinak nincsenek sztárallűrjei

Vadócz több országban, rengeteg kiváló focistával játszott együtt, és hogy Forlán lenne közülük a valaha volt legjobb?

– A szurkolók más szemmel nézik ezt, de kétségtelen, hogy az egyik legkiválóbb játékos, akivel egy csapatban fociztam. Kétszeres spanyol gólkirály, és 112-szeres uruguayi válogatott. Ezek a számok önmagukért beszélnek – mondta a 41-szeres magyar válogatott Vadócz, aki saját helyzetére is kitért a nemzeti csapatot illetően. – Ahol játszom, mindig az a visszajelzés, jó amit csinálok. De az a baj, hogy úgy tűnik, otthon ez mégsem elég… Már hat éve. De továbbra is tartom, hogy leszek én még válogatott. Az új szövetségi kapitány most bárkit behívhat, remélem én leszek az egyik nagy visszatérő – tette hozzá a középpályás. Va­dócz légiós társaival ugyanazon a környéken, egy apartmanban él, ahol felesége, Dóra is kint van vele, amikor csak itthoni teendői ezt megengedik.

Vadócz Krisztián tudta, Forlánnal nyerő párost alkotnak majd © Facebook

Diós és mákos bejgli, úgy, ahogy a nagyi készíti

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors