Szingli a focisztár: Szalai Ádám szakított barátnőjével

Ezért posztol bulizós fotókat a csatár: már nincs együtt modell barátnőjével, Csillával Szalai Ádám, a Hoffenheim válogatott csatára.
Ezért posztol bulizós fotókat a csatár: már nincs együtt modell barátnőjével, Csillával Szalai Ádám, a Hoffenheim válogatott csatára.

A szakítás pontos okát nem ismerjük, de a Budapesti Kommunikációs Főiskolán végzett, modellként dolgozó Csilla baráti köréből a Bors úgy értesült, a fiatalok még az Európa-bajnokság előtt különváltak.

Még az Eb előtt különváltak

Szalai 2012 óta alkotott egy párt a 24 éves, szemrevaló lánnyal, aki egy ideig Düsseldorfban élt, így elképzelhető, hogy annak idején Németországban ismerkedtek össze. Kapcsolatukról szinte semmit sem lehetett tudni, mert Szalai régóta kerüli a hazai bulvársajtó érdeklődését, de a német lapoknak sem teregette ki soha a magánéletét.

Csilla a válogatott hazai focimeccseire is elkísérte Szalait

A focista utoljára tavaly szeptemberben posztolt ki Csillával közös fotót a közösségi oldalán, amikor egy magángéppel szabadságra utaztak. Ez a kép ugyan még mindig fellelhető a Facebookon, ám Szalai azóta kizárólag a focistakar­rierjével kapcsolatos élményeket, illetve az Eb-t követően a barátokkal, családtagokkal közös bulizás, nyaralás emlékezetes pillanatait osztotta meg a nagyvilággal.

Ádám és Csilla igazán szép párt alkottak

A felhőtlen szórakozás, és a tornán mutatott jó teljesítmény mindenesetre arra utal, hogy a csatárt nem viselte meg a szakítás, inkább mintha felszabadította volna.

A csatárt mintha annyira nem törte volna le a szakítás, önfeledten bulizott Ibizán a testvéreivel és a barátjával

Nincs karácsony töltött káposzta nélkül – klasszikus recept a Mindmegettétől

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors