Így drukkolt új szerelme Böde Daninak

Bíró Blanka, a Fradi kézikapusa a paksi stadionban izgult a csatárért, aki érte hagyta ott a családját.
Bíró Blanka, a Fradi kézikapusa a paksi stadionban izgult a csatárért, aki érte hagyta ott a családját.

Nem ilyen jubileumról álmodott Böde Dániel, a Paks csatára. A korábbi válogatott a nyáron hét év után jött el a bajnok Ferencvárostól, és hétvégén épp a zöld-fehérek ellen játszotta 350. élvonalbeli meccsét. A volt csapattársak azonban elrontották Dani ünnepét, mert 4-0-ra legyőzték a vendéglátókat.

Persze öröm az ürömben, hogy a vendégcsapat szurkolói ugyanúgy éltették egykori kedvencüket. Böde Dani, Böde Dani – zúgott bemelegítéskor, majd a meccs alatt és után is. Márpedig aki ismeri a Fradi-tábort, jól tudja, csak kivételes ellenfelet köszöntenek így, hangjukban szeretettel és elismeréssel. Talán egykor a fiatalon elhunyt Zsibo­rás Gábort fogadták hasonlóképpen.

Böde pedig megtapsolta a drukkereket, viszont fogadkozott is, hogy szeretne gólt szerezni volt csapata ellen. És hozta, amit mindenki megszokott tőle: futott, lelkesített, korholt, és tényleg minden idegszálával arra törekedett, hogy eredményes legyen. Nem sikerült neki. A Fradi-védők nem bántak vele kesztyűs kézzel, de érdekes volt látni, hogy egy-egy összecsapás után mindig összepacsizott az ellenféllel.

Bíró Blankán nem múlt, nagyon drukkolt szerelmének © Móricz István

Maga a mérkőzés már az első félidőben eldőlt, hiszen háromgólos vendégelőnnyel mehettek pihenőre a csapatok. Majd a folytatásban Varga Roland szabadrúgásból adta meg a kegyelemdöfést.

A mérkőzés végén mindenki Böde Dánielre volt kíváncsi, így mi is, de a csalódott csatár udvariasan elhárította lapunk kérdését. Kár, pedig biztosan lett volna mondandója, ami nem csupán régi és új csapatának szurkolóit érdekelte.

Nézőként a helyszínen szurkolt a feleségével válófélben lévô Böde új szerelme, a fradista kézilabdakapus Bíró Blanka is, akit szintén szerettünk volna szóra bírni, ám roppant udva­riasan, de minden kérdést elhárított. Még azt sem árulta el, kinek szurkolt, szeretett klubjának vagy párja miatt ezúttal inkább a Paksnak.