Sport

Balira megy nászútra Janics

Létrehozva: 2009.05.06.

Noha a június 5–7. között sorra kerülő Mol Kajak-kenu Világkupa reklámfilmjére volt hivatalos a három főszereplő, Janics Natasa, Kovács Katalin és Vajda Attila, valamint a sajtó képviselői, sokan már a másfél hét múlva esedékes idei első tájékoztató versenyről faggatták az olimpiai bajnokokat. Sőt Janics Natasától azt is megtudta a Bors, hogy Bali szigetére utazik nászútra.

Kovács Kati: kőkemény a csapatom
– Nehéz megmondani, ki mire lesz képes ebben az évben. Én is úgy érzem, hogy jó formában vagyok, jó időket teljesítek, és ebben segítségemre vannak a többiek is – mondta Kovács Katalin. – Csipes Ferenc csapata igenis kőkemény, több olyan nagyon erős versenyző is van, aki igazi konkurenciát jelent.


Mátrixos reklámot forgattak
Június 5–7. között rendezik meg Szegeden a Mol Kajakkenu Világkupát, amelyre formabontó reklámfilmet készíttetett a szövetség. Kovács Kati, Janics Natasa és Vajda Attila a főszereplője a Mátrixszerű egyperces alkotásnak, amely a Szállítók címet viseli. A kisfilmet egyébként a mozikban tizenkétezer alkalommal vetítik majd, és az m1-en is látható lesz.





Tamás Rita
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek