Zsazsa semmit sem tud lányáról

Gábor Zsazsa egészségi állapotára való tekintettel kilencedik férje nem közölte a művésznővel, hogy imádott lánya meghalt.
Gábor Zsazsa egészségi állapotára való tekintettel kilencedik férje nem közölte a művésznővel, hogy imádott lánya meghalt.

Gábor Zsazsa lánya már egy hónapja meghalt, de a 98 éves díva még most sem értesült a szomorú és váratlan hírről. Úgy tűnik, soha nem is tudja meg, hogy túlélte Francesca Hiltont, legalábbis, ha Frederic von Anhalton múlik.

– Nem akarom összetörni a szívét, így nem mondtam neki semmit és nem is engedek a közelébe olyan embert, aki elmondaná neki. Magas vérnyomással küszködik, így nincs szüksége olyan hírekre, melyek rontanának az állapotán. Egyébként jól van, néhány hét múlva betölti a 98. életévét – magyarázta a hollywoodi sztár kilencedik férje a National Enquiernek adott exkluzív interjújában.

Anhalt elmondása szerint amikor legutóbb Francesca a Bel Air-i villában járt, jól érezték magukat együtt, úgyhogy azt szeretné, hogy erre emlékezzen a neje. Mint ismert, a magyar származású díva lánya 67 esztendős korában, január 5-én hunyt el Los Angelesben.

Nincs karácsony töltött káposzta nélkül – klasszikus recept a Mindmegettétől

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors