Zámbó K. Jimmbó lett Krisztiánból

Zámbó Krisztián lakhelye mellett művésznevet is váltott. A zeneiparban Zámbó K. Jimmbóként fut tovább, de a névnek nincs köze édesapja művésznevéhez.
Zámbó Krisztián lakhelye mellett művésznevet is váltott. A zeneiparban Zámbó K. Jimmbóként fut tovább, de a névnek nincs köze édesapja művésznevéhez.

Zámbó Krisztián búcsút intett múltjának, új helyre költözött, új művésznevet vett fel, és új emberként akarja folytatni a jövőjét.

Krisztián gyerekkorából származik a Jimmbó név, ami ezentúl a művészneve lesz © Fejér Bálint

– Sok szép, de sok rossz emlékem is van a múltamban, amit folyton cipeltem, és eljött a pont, hogy úgy éreztem, ebből elég volt. Egy hét múlva Visegrádra költözöm a hegyekbe, és nagyon várom már ezt a környezetváltozást. A karrieremet is más névvel folytatom. Mondhatni, újjá akarok születni – mesélte a Borsnak Krisztián, akinek új, Zámbó K. Jimmbó művészneve elsőre furcsán hangozhat, és meghallva leginkább méltán híres édesapjára, Jimmyre asszociálunk, de Krisztián cáfolta az összefüggést.

– Aki bántott, az most is fog, aki szeret, az ezután, az új névvel is fog. Ez a változás nagyon kellett nekem, a lelkemnek. Jimmbó egy meséből van, és gyerekkoromban hívtak így, de nincs köze apuhoz és a Jimmy névhez – szögezte le.

A változás jegyében Krisz­tiánnak a sport is egyre fontosabb, spártai edzésprogramba kezdett, és lapunknak azt is elárulta, mi az a két nagy álom, amit szeretne a közeljövőben megvalósítani.

– Bár nem sikerültek úgy a dolgok, ahogy szerettem volna, de sokat köszönhetek a tehetségkutatónak, ahol feltűntem, és a csatornáknak, akik foglalkoztatnak. Ugyanakkor szeretnék végre valami maradandót, minőségit és nagyon jót letenni az asztalra, amire mindenki büszke lehet. Másrészt pedig nagyon vágyom már saját családra, szeretnék egy szép, meghitt, nagy esküvőt, és gyereket. Ez életem legnagyobb célja – tette hozzá.