Whiskyt kért éneklés előtt Ambrus Attila

Életében először állt színpadon, és bár rettentően izgult, végül gond nélkül sikerült megtréfálnia a TV2 álarcos műsorának sztárcsapatait. A rendőrök után Majkáékat is átverte.

Életében először állt színpadon, és bár rettentően izgult, végül gond nélkül sikerült megtréfálnia a TV2 álarcos műsorának sztárcsapatait. A rendőrök után Majkáékat is átverte.

A koronavírus-járvány miatt egy ideig az utolsó Nicsak, ki vagyok? adás került a TV2 képernyőjére vasárnap, ám a nézők nélkül, előre felvett műsorban is három döbbenetes leleplezést láthattunk. Először Király Viktor fedte fel magát, mint Tökfej, ezután Farkas Piroska fura szerelését Ambrus Attila, azaz a Viszkis öltötte magára, majd a Béka jelmezéből Jakupcsek Gabriella bújt elő.

Béka király volt Jakupcsek Gabriella © TV2

A Bors a műsor után a Viszkist faggatta a forgatás élményeiről.

– Bár bankrabló koromból nem volt idegen számomra a titkolózás és a bujkálás, mégis kicsit skizofrén volt a helyzet. Viszont a stáb nagyon profi volt körülöttem, így még én is tanulhattam a rejtőzködésről egyet s mást, mert tényleg nagyjából hárman tudták, ki van a jelmezem alatt – meséli a Borsnak a Viszkis, aki állítása szerint annyira izgult, hogy a színpadra lépés előtt is szüksége volt egy korty whiskyre, hogy megjöjjön az ihlete.

Zavarában a koreográfiát is elfelejtette Ambrus Attila © TV2

– Tekintettel arra, hogy nem tudok énekelni, óriási kihívás volt az egész, ráadásul ezelőtt soha nem álltam még színpadon sem, így borzasztóan izgultam és a főpróbán még a színpadról is leestem. Persze a koreográfiát is felrúgtam, és teljesen mást csináltam, mert nekem ugyan senki ne mondja meg, hova álljak és mit csináljak. De végül is jól sikerült a dolog, mert senkinek nem volt lövése sem, ki lehetek, pedig Majka és Ganxsta Zolee is meggyőződéssel állította, hogy Harsányi Levente a Farkas Piroska. Bár a rendőrséget is hosszú időn keresztül átvertem, azért óriási dolog, hogy a sztárcsapatokat is sikerült – mondja nevetve Ambrus.

Király Viktor profi módon énekelt a TV2 színpadán is © TV2

A vírus miatt szünetel a TV2 rejtőzködő show-ja is © TV2