Visszatért, de kikapott a Nagy Ő!

Csapkodva, magát korholva vette tudomásul a korábbi top100-as profi teniszező, egykor a Nagy Ő című társkereső tévéműsor főszereplője, a 47 éves Noszály Sándor, hogy ennyi idősen két egymást követő nap már nem képes jó formát nyújtani.

– A szerdai győzelem után minden izmom be volt állva, próbáltam kimasszíroztatni, balzsamoztattam is, de ez sem segített, ráment a bemelegedésre az első szett – mondta a Borsnak a nála húsz évvel fiatalabb riválisától, Szendrői Lászlótól elszenvedett 6:1, 6:4-es vereség után Noszály, aki annyira felspannolta magát, hogy a bíró meg is büntette, a találkozó végén pedig még hepciáskodott egy sort.

Szerdán még jól ment neki a játék, de másnap nem bírta az izomzata © Végh István

Arra a kérdésre, miért volt szükség a visszatérésre – 1997-ben hagyott fel a tenisszel –, így válaszolt:
– Van egy profi teniszező tanítványom, és amikor elkezdtem vele foglalkozni, kedvet kaptam a játékhoz. De amúgy komoly terveim nincsenek.

A félig Magyarországon, illetőleg Amerikában élő Noszály azt nem árulta el, ki az ifjú padawan, azt ellenben igen, hogy most kapja meg az amerikai állampolgárságot, a 16 éves lánya pedig majd eldönti, hogy hol szeretne letelepedni. Egyébként pedig facér!

Megkérdeztük tőle: ezek szerint viszont láthatjuk egy újabb rózsaátnyújtogatós műsorban? A meccs feszültségét ezzel sikerült némileg enyhítenünk, ugyanis mosolyogva mondta: szó sincs róla!

Diós és mákos bejgli, úgy, ahogy a nagyi készíti

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors