Újra perre megy Hódi és Berki

Ügyvédek kereszttüzében veszekszik kislányán Berki Krisztián és Hódi Pamela. Az anya hallani sem akar Nati tévés szerepeltetéséről.
Ügyvédek kereszttüzében veszekszik kislányán Berki Krisztián és Hódi Pamela. Az anya hallani sem akar Nati tévés szerepeltetéséről.

Az Édes élet után szeptembertől ismét egy tévés valóságshow-ban szerepel Berki Krisztián kislánya, a nemsokára hatéves Nati, írta meg a Bors néhány nappal ezelőtt. Hódi Pamela cikkünk megjelenésének napján az Instagram-oldalán jelentette be: nem engedi, hogy Natasa Zselyke a Sláger TV Az ÜBerkirály című realityben szerepeljen. A Bors feltárcsázta az édesanyát, aki szűkszavúnak bizonyult.

– Nem szeretném, hogy a gyerekem élete a médiában legyen futtatva. Megpróbáljuk Krisz­tiánnal privátban lerendezni ezt a dolgot, és ha bármi változás van, akkor jelezni fogom – zárta rövidre a beszélgetést Pamela.

– Természetesen egyeztettem a gyermekem édesanyjával a műsorral kapcsolatban, és Pamela beleegyezett, hogy ha Nati szeretne, akkor forgathat. Márpedig Nati nagyon szeret az édesapjával forgatni – mondta néhány napja a Borsnak Berki, aki ezúttal nem kívánt hozzátenni.

Ügyvédek kereszttüzében veszekszik kislányán Berki Krisztián és Hódi Pamela

– Ez egy színtiszta jogi kérdés, innentől kezdve csak négy emberre tartozik: Pamelára, rám és az ügyvédeinkre – nyilatkozta a Borsnak a főpolgármesteri babérokra hajtó egykori sportvezető.