Testőrrel fesztiválozik Hajdú Péter

Egy haja szála sem görbült a magyar hírességnek – hála a személyi védelemnek, ami miatt egy pillanatra sem maradt magára Hajdú a Balaton Sound első éjszakáján.
Egy haja szála sem görbült a magyar hírességnek – hála a személyi védelemnek, ami miatt egy pillanatra sem maradt magára Hajdú a Balaton Sound első éjszakáján.

A producer szerényen bulizott, feltűnést csak testőre miatt keltett © Cser Dániel

Még a fesztivál végtelen tömegéből is sikerült kitűnnie a Showtime műsorvezetőjének. Aki arra nem volt érdemes, meg sem közelíthette Hajdú Pé­tert, talán még az est fő fellépőjétől is könnyebb volt auto­gramot szerezni szerda éjszaka, mint a TV2 sztárjától.

A celebek kedvelt helyén, a VIP-szektorban bulizott ő is Kiss Ramóna, Ba­ronits Gábor, Nagy Adri, Pantl Péter, s Tü­csi társaságában, plusz a testőr. Rossz nyelvek szerint Hajdú csak feltűnősködni akart – rajta kívül senkit nem védett test­őr –, de lehet, hogy veszélyben érezte magát.

A Borsnak elárulta a megfejtést. – A fesztivál biztonsági szolgálata ajánlotta fel nekem a testőrt. Nem kértem, de elfogadtam – ismerte el a Bors kérdésére.

– Egyébként nem járok testőrrel sehova, ez csak egy kis figyelmesség a cég részéről, mert én is együtt dolgozom az In-Kal Securityvel, éves szerződésem van velük. Ezért védik ők az otthonomat is – fűzte hozzá a tévés, akinek háza mellé egy őrbódé is épült, amelyben 24 órás szolgálat van.

Csípős

Remélem a strandra nem kíséri árnyékként Pétert a security, mert olyan termetes, hogy a napot is kitakarja előle. Szrjeborni Bianka

A testőr komolyan vette a munkáját, hiszen üzleti partnert kellett védenie. Hajdú másfél méteres vonzásköréből nem tágított, ha a tévés egyet jobbra lépett, akkor ő is. Volt olyan bátor fesztiválozó, aki megérintette volna Péter vállát, őt hamar odébbtessékelték.

A felhajtás kissé nagy volt, de a klienst látszólag nem zavarta, jól érezte magát egész este. Sőt neje nélkül érkezett és kimondottan jó formában volt.

– Tizenhárom kilót fogytam, nem eszem szénhidrátot, de ha nem figyelek, egyből visszaszalad pár kiló – mondta Hajdú.