Sok hűhó semmiért? Máris békülne Weisz Fanni és férje?

Nagyon úgy tűnik, Weisz Fanni minden mozdulatát lesi, lájkolja férje, Hajmásy Péter – sőt, a férfi még ugyanoda is utazott felejteni, ahol Fanni nyaral. Nagyon úgy fest, békülés lehet a levegőben...

Nagyon úgy tűnik, Weisz Fanni minden mozdulatát lesi, lájkolja férje, Hajmásy Péter – sőt, a férfi még ugyanoda is utazott felejteni, ahol Fanni nyaral. Nagyon úgy fest, békülés lehet a levegőben...

Alig egy hete, hogy kiderült: hét év után zátonyra futott Weisz Fanni és Hajmásy Péter házassága, azonban máris úgy fest, mintha a fiatalok békülni akarnának, legalábbis ami a férjet illeti... A Bors ugyanis kiszúrta, hogy az ilyenkor várható távolságtartás helyett Peti továbbra is Fanni minden képét, videóját nézi, lájkolja; mi több, Fanni közelébe utazott "felejteni" is.

Férje most is lájkolja Fanni bejegyzéseit

A siket szépségkirálynő ugyanis napok óta a Balatonról posztol, bejelentkezett már Siófokról, Tihanyból, járt Somogyvámoson a Krisna-völgyben, és most épp Balatonfüreden időzik barátnőjével, és pár napja Peti is Füredtől nem messze, Balatonudvariban volt a barátaival.

A jelek tehát egyértelműen azt mutatják, ha Fanni annyira nem is, férje mindenképp közeledne a gyönyörű modellhez, amit a Borsnak a pár közeli barátja Aurelio Caversaccio ki is kotyogott, amikor pár napja arról mesélt, mennyire sokkolta őt a szakítás híre, és mennyire drukkol cimborájának, hogy Fanni meggondolja magát.

Én úgy tudom, nem Peti volt a döntéshozó, úgyhogy mondtam is neki, drukkolok, hogy Fanni meggondolja magát. De tudom, milyen egy szakítás után, ilyenkor idő kell– mesélte az egykori való világos.

A pár sokáig elválaszthatatlannak tűnt, és bizony az együtt eltöltött évek nem múlnak el nyomtalanul. Vajon hamarosan újra egy párt alkotnak majd? Úgy tűnik, Péter nagyon ezt szeretné... © Végh István / Bors Archív

A különválásról tehát úgy tűnik, a modell döntött, aki igyekszik is tartani magát elképzeléséhez, ugyanakkor több jel is arra utal, hogy férje mentené a kapcsolatukat.

A Bors kereste Fannit és Petit is, de sem a szakításról, sem a békülésről felröppent hírekre nem reagálnak.