Pucér fotóival sokkolja rajongója Pataki Zitát

Megkerestük a férfit, aki virágok, szentképek mellett a pőre testéről is küld fotókat sztároknak. Azt mondja, kedvességből, nem volt benne rossz szándék.
Megkerestük a férfit, aki virágok, szentképek mellett a pőre testéről is küld fotókat sztároknak. Azt mondja, kedvességből, nem volt benne rossz szándék.

Pataki Zita, Tóth Gabi és még ki tudja hányan részesülnek abban a kegyben, hogy az egyik rajongójuktól intim fotókat is kapnak. Az RTL Klub Reggelijében teljesen vé­letlenül derült ki, hogy Gabit és An­nát ugyanaz a férfi zaklatja. A színésznő elmondta, hogy a férfi talpáról kap képeket, mire az énekesnő felsikoltott: nekem is küld! Átbeszélték, hogy Mi­hály repertoárjában vannak szentképek, vi­rágok, talpak és meztelen fotók is. Pataki Zita már la­punknak mesélt a bi­zarr rajongóról.

Pataki Zita sajnálja és egyben ijesztőnek tartja a férfit © Czerkl Gábor

– Láttuk a Reggeliben, és a férjem rög­tön rájött, hogy ő az, aki több mint egy éve hetente többször nekem is küld fotókat magáról. Töröltem, de hiába, mindig visszajön. Egyszer olyan csúnyát küldött, hogy ki­töröltem, és ráírtam, hogy még egy ilyen, és feljelentem zaklatásért. Ak­kor elnézést kért – mesélte a Borsnak Zita.

– Va­lahol megkönnyebbülés is, hogy nem csak engem részesít ebben a „megtiszteltetésben”. Folyamatosan tiltjuk, de új és új oldalakkal je­lentkezik. Ijesztő! Amióta Pásztor Annára késsel akartak rárontani, bármi megtörténhet. Valószínűleg olvassa a híreket, ezért en­gem most nem akar sokkolni. Csak virágot, méhecskét, szentképet kapok. Igazi showman, de nem érzi a határokat.

Tóth Gabit is megtalálta a mutogatós Mihály © Bánkúti Sándor

Gondoltuk, megkérdezzük az érintettet, Mihályt, hogy miért gondolja úgy, a híres nők kíváncsiak a meztelen valójára. A Face­bookon elértük, mire azonnal kaptunk egy szép rózsát… majd mást is.

„Szeretek fotókat küldeni” – indokolt Mihály, aki úgy érzi, nem sértő a pucér fotó, mivel ő is látta ezeket a hölgyeket meztelenül. Ami nyilvánvaló túlzás, mindenesetre megígérte, többé nem tesz ilyet. Nem érezte úgy, hogy megijeszti őket, hiszen nem tiltották le.

Ilyen képet is küld a rajongó, amit mi persze kitakartunk

Makai Gábor klinikai szakpszichológus szerint, ha sorozatosan szexuális tartalmú ké­peket küldözget a nemi szervéről, akkor nevezhetjük zaklatásnak.

– Azt feltételezem, ez az em­ber élvezi, amit csinál, neki szexuális izgalmat, örömöt szerez a megbotránkoztatás, a nemi szerve mutogatása. Ő a XXI. századi mutogatós bácsi. Korábban a parkban ugrott ki a bokorból, de az internet világában ilyen a cukros bácsi. Ők nem erőszakosak, arra gerjednek, ha valaki elfut. Pontosan tudatában van annak, amit tesz. Annak is, hogy ez akár büntetendő, mert kimerítheti a szeméremsértés fogalmát.

Várd a vendégeket a legédesebb linzerekkel az ünnepek alatt!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors