Mick Jagger nője halálba maszturbálta magát?

Rengeteg a rejtély Mick Jagger barátnője, L’Wren Scott halála körül. Egyes elméletek szerint a divattervezőnő végzetét egy fojtogatós szexjáték okozta.
Rengeteg a rejtély Mick Jagger barátnője, L’Wren Scott halála körül. Egyes elméletek szerint a divattervezőnő végzetét egy fojtogatós szexjáték okozta.

L’Wren Scottot hétfőn reggel találták meg holtan manhattani lakásában, és a jelentések szerint úgy vetett véget életének, hogy egy sállal felakasztotta magát az ajtókilincsre. A helyszínre érkező nyomozóknak már az is gyanús volt, hogy nem hagyott búcsúlevelet, ugyanakkor az idegenkezűséget szinte teljesen kizárták.

Egy teória szerint Scott egy szexuális játék során véletlenül fojtotta meg magát, mivel a 191 centis magas, egykori divattervező nehezen köthette fel magát a mellmagasságban lévő kilincsre.

Nem ő lenne az első prominens személyiség, aki ilyen bizarr módon távozik az élők sorából. A Kill Bill sztárját, David Carradine-t 2009-ben egy thaiföldi hotelszobában találták holtan kötéllel a nyakán, ami az önkielégítésének eszköze volt. 1997-ben az INXS zenekar egykori frontembere, Michael Hutchence, valamint a BBC egykori műsorvezetője, Kristian Digby szintén ebbe a perverzióba halt bele. Az önfullasztás hívei a szexuális eufória növelésének érdekében különféle fojtogató technikákat alkalmaznak, szándékosan korlátozva az agy oxigénellátását.

Közben Mick Jagger Facebook-oldalán lesújtva írt szerelme haláláról. “Még mindig nem tudom felfogni, hogyan tudott a szerelmem és legjobb barátom ilyen tragikus módon véget vetni az életének. Sok csodálatos évet töltöttünk együtt, és egy nagyszerű életet hoztunk össze önmagunknak. Kivételes jelenség volt, a tehetségét nemcsak én, hanem mások is nagyra értékelték. (...) Sohasem fogom elfelejteni.

Készülj velünk az ünnepekre! Készítsd el a legjobb recepteket!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors