Meghozta a vihar Ördög Nóra babáját

A legnagyobb titokban szülte meg a műsorvezetőnő második gyermekét. A baba és a mama is remek egészségnek örvend, komplikációmentes szülés volt, lehet, hogy már otthon is vannak.
A legnagyobb titokban szülte meg a műsorvezetőnő második gyermekét. A baba és a mama is remek egészségnek örvend, komplikációmentes szülés volt, lehet, hogy már otthon is vannak.

Ahogy a kislányát, Micit, úgy a kisfiát is komoly biztonsági intézkedések közepette hozta világra a hét elején Ördög Nóra – értesült a Bors.

Első gyermekét is hetekkel megszületése után jelentette be Nóri és párja, Nánási Pál fotós, és ugyanezt tervezték a második baba kapcsán is. Valaki azonban a Borsnak elmondta, hogy a hét elején – amikor országszerte viharok pusztítottak –, megindult a szülés. Egyébként ideje is volt, jó tíz nappal korábbi időpontra várták a kisfiút, aki szívesen maradt még a mamája pocakjában.

A hét első napjaiban frontok követték egymást, a fél ország álmatlanul forgolódott az ágyában hol a forróságtól hol a szörnyű mennydörgésektől. Közismert: a szülés előtt álló terhes nőkre hatás-sal van a változó időjárás. – Biztos, hogy van összefüggés a szülések megindulása és a frontok között, de erre vonatkozólag nincsenek tudományos mérések – magyarázta a Borsnak dr. Vida Gábor szülésznőgyógyász. – Az azonban kétségtelen, hogy sok baba érkezik a viharok idején.

© Fotó: Bánkúti Sándor

A Bors értesülései szerint egyébként Nórát egy budai luxusklinikán várta a szülésze és a stábja, a szülés komplikáció mentes volt. A kisfiú – akinek a nevét egyelőre nem tudni – remek egészségnek örvend, és a mama is jól van.

Úgy tudjuk, apás szülés volt. – Véletlenül hallottam meg, hogy megérkezett a baba, egy ismerősöm visszajáró vendég ezen a klinikán – mondja a neve elhallgatását kérő informátorunk. – Úgy tudom, Nóri fegyelmezetten viselkedett, és nagy-nagy szeretettel fogadták a kis jövevényt. Nagy a boldogság a családjukban.

Lazac, töltött káposzta, pulykasült? Segítünk, hogy mi kerüljön karácsonykor az asztalra

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors