Megcsalta a nőjét, kidobták Kefírt

Legjobb barátnőjével csalta meg kedvesét Kefír. Tette nem maradt következmény nélkül, Erika szakított vele. Ám a V-Tech-ből megismert énekes továbbra is baráti viszonyt ápol exével, hiszen közös üzleteik még összekötik őket.
Legjobb barátnőjével csalta meg kedvesét Kefír. Tette nem maradt következmény nélkül, Erika szakított vele. Ám a V-Tech-ből megismert énekes továbbra is baráti viszonyt ápol exével, hiszen közös üzleteik még összekötik őket.

Nehéz heteken van túl Erika, aki hét éven át élt boldog párkapcsolatban Kefírrel, a V-Tech-ből népszerűvé vált énekessel. Hogy miért a múltidő? A hosszú szerelem a nyáron véget ért, a Bors információi szerint a korábban szépségversenyeken is diadalmaskodó lány húzta a rövidebbet: Kefír félrelépett, ráadásul Erika barátnőjével.

– Természetes, hogy nagyon megviselte a dolog, hiszen nem csak a szerelmét, vele egyszerre a barátnőjét is elveszítette. Vannak, akik meg tudnak bocsátani egy ilyen ballépést, Erikának nem sikerült – mondta a Borsnak egy neve elhallgatását kérő informátor.

A lány közösségi portálon vezetett lapján ma már bárki láthatja: egyedülálló. És nem csak ez az egyetlen nyilvános változás Erika oldalán. A képe felett az adatlapja tetején angol nyelven az alábbi gondolatokat osztja meg a világgal: „Az élet rövid, éld meg! A szerelem ritka, ragadd meg! A harag rossz, engedd el! A félelem lélekölő, nézz szembe vele! Az emlékek édesek, ápold őket!”

Lapunk megkeresésére Kefír sem tagadta, kapcsolata három hónappal ezelőtt valóban véget ért. Ám ő már sokkal finomabban fogalmazott.

– Elég régen megromlott a viszonyunk, ezért nyáron leültünk beszélgetni és úgy döntöttünk, szakítunk – árulta el az énekes, akinek az elmúlt évek alatt kétszer is sikerült helyrehozni a megromlott kapcsolatát, de hozzátette: a mostani elválás végleges.

– A beszélgetés során sok minden kiderült. Én is és Erika is sokat hibázott, és nem tagadom: nem mindig voltam hűséges hozzá – vallotta be az énekes.

Kefír mint mondja, jól viseli a szakítást, hiszen békésen váltak el, illetve összeköti őket a közös múlt. – Ennyi idő alatt nem tudunk minden szálat elvágni. Vannak közös üzleteink, ami miatt kapcsolatban kell maradnunk. Talán így könnyebb is, de én próbálok csak a jövőre koncentrálni, és nyitott szemmel járok – tette hozzá.