Marsi Anikó: A nézőket nem lehet leváltani - interjú

Marsi Anikó: A nézőket nem lehet leváltani - interjú

Palik László és a gyerekek a Tények stúdiójában szorítottak Marsi Anikónak. Első híradós élményéről mesélt, és kulisszatitkokat is elárult.

Palik László és a gyerekek a Tények stúdiójában szorítottak Marsi Anikónak. Első híradós élményéről mesélt, és kulisszatitkokat is elárult.

Hogy érezte magát az első Tények adása alatt?

Izgatottan, feszülten, boldogan, és még sorolhatnám a jelzőket napestig. Az egész nap valahogy nagyon ismerős, otthonos érzést hozott magával. A készülődés, a ritmus, az élő adás közeledte, majd maga az adás újra és újra visszarepített a múltba, mintha nem is telt volna el hét év az életemből e nélkül az intenzív izgalom nélkül.

Vegyesek a visszajelzések. Mit gondol erről, illetve milyennek értékeli az első szereplésüket a TV2 képernyőjén?

Egy műsorkészítő szerepe az adás befejezése után megszűnik. Onnan már csak a nézőnek és a kritikusnak lehet szava, és ha tetszik, ha nem, őket nem lehet leváltani. Mindig nagyon boldog vagyok, ha vannak olyanok, akiknek tetszik az a műsor, amiben közreműködöm, és nagyon elszomorít, ha csalódást okozok. Mindig, minden erőmmel arra törekszem, hogy a csalódottak közül minél több nézőt át tudjak csábítani az elégedettek táborába.

Palik László a gyerekekkel együtt ott izgult Anikóért a Tények stúdiójában

A férje is jelen volt a debütáláskor. Hogy érintette a jelenléte? Maga kérte, hogy legyen ott vagy ő ragaszkodott hozzá?

Ezt előre eldöntöttük. Ez nem volt kérdés. Az igazat megvallva, nem is nagyon tudtuk volna elképzelni, hogy ez másként legyen. Engem mindig megnyugtat, ha tudom, hogy ott van mellettem. De elárulok egy titkot: én a férjemet még soha nem láttam izgulni, sem televíziósként, sem autóversenyzőként, sem semmilyen más szerepben. Viszont hétfőn azt hiszem, ő izgult jobban kettőnk közül.

A gyerekekre ki vigyázott, amíg a férje is Magyarországon volt?

A férjem, hiszen magával hozta mindkét kisfiunkat. Ők is ott voltak velem szinte egész nap. Ez nekem nagyon fontos volt, mivel nem igazán volt emlékük rólam abból az időből, amikor még a hivatásomat gyakoroltam. Ezzel a hétfővel lehetőséget kaptam arra, hogy valami olyat mutassak magamból a gyermekeinknek, amit eddig még nem láttak.

Mikor találkozik legközelebb a gyerekekkel?

Kedden reggel ők elutaztak, hiszen iskolaidő van. Szóval legközelebb szombaton látom őket, ahogy azt eredetileg is elterveztük.