Már nem titkolják: Várkonyi Andrea összejött Zsidró Tamással

Új sztárpár született! Várkonyi Andrea elismerte a Borsnak, a hír igaz: egy párt alkot Zsidró Tamással. Szerelmük azonban még csak bimbózik, ezért szeretnék megóvni.
Új sztárpár született! Várkonyi Andrea elismerte a Borsnak, a hír igaz: egy párt alkot Zsidró Tamással. Szerelmük azonban még csak bimbózik, ezért szeretnék megóvni.

Évek óta egy társaságban mozog a csinos tévés és a mesterfodrász. Ráadásul egész sok a párhuzam, ami miatt érthető módon hamar közös hullámhosszra kerülhettek, így kezdődhetett Várkonyi Andi és Zsidró Tamás története is, akik egy év különbséggel ugyan, de életük meghatározó szakaszát zárták le a közelmúltban.

A műsorvezető két évvel ezelőtt döntött úgy, hogy tizenkét együtt töltött év után kilép kislánya édesapjával, Bochkor Gáborral való kapcsolatából, a sztárfodrász pedig három év után, tavaly ősszel szakított Dobó Katával. Azóta egyikük sem mutatkozott új szerelemmel az oldalán, legalábbis a nyilvánosság előtt. Mindketten a munkába temetkeztek, és legfőképp szülőként igyekeztek helytállni. Andi minden szabadidejét kislányának, Nórinak szentelte, Zsidró pedig három fiának, Domának, Daninak és Martinkának.

Az élet azonban nem várt fordulatot tartogatott számukra, és váratlanul egymás felé irányította őket. Bimbózó románcukról egy kép rántotta le a leplet vasárnap este, boldogságukat ugyanis kikiáltották a nagyvilágba, és közösségi oldalaikon ugyanazt a képet osztották meg, ugyan­az volt a szöveg, és ugyanúgy két piros szívecske állt a sor végén. „Szuszival és Nózival együtt” – olvasható a kiírás a fotó alatt, amin kutyáik együtt szimatolgatnak egy fővároshoz közeli, kopár hegyvidéken.

Ugyanaznap, kicsit korábban egyébként Zsidró két étteremben készült és sokat sejtető képet már megosztott az Insta Storyjában. A fotókon az ínycsiklandó fogások mellett ugyanis egy csinos női kezet is megörökített, ami vele szemben éppen a pohárért nyúl. Hogy Várkonyi Andié a kéz, az azonban akkor még titok volt, csak pár órával később, a közös, kutyás posztjuk után vált egyértelművé.

A tévés képei közt lapozgatva a Bors ugyanis hamar rábukkant az ismerős, pirosra festett körmökre és a jobb kézen viselt vastag aranygyűrűre. A sztárpár egyébként nemrég egy tévéfelvételen is találkozott, ta­valy év végén Andi műsorában a Life Tévén ugyanis a hajszobrász volt az egyik vendég. Meglehet, a kapcsolatuk itt vett új fordulatot. Lapunk hétfő reggel mindkettőjüket kereste telefonon, hogy gratuláljunk boldogságukhoz. Sikerült utolérnünk a sztárpár mindkét tagját, de csak Várkonyi Andi szólalt meg, aki a Borsnak megerősítette, hogy egy párt alkot Zsidró Tamással.

– Igen, valóban nem véletlen a közös kép, nagyon jól alakulnak a dolgaink, és reméljük, így is marad, de ennél többet nem szeretnénk erről mondani – válaszolt egy rövid írásos üzenetben a tévés, amit egy mosolygós arccal zárt le.