Letiltották Nótár Mary klipjeit

Nem csitulnak a kedélyek Nótár Mary és egykori menedzsere, Lakatos Róbert között. Az üzletember nemrég az énekesnő videoklipjeit letiltotta a legnagyobb zenemeg­osztó portálon.
Nem csitulnak a kedélyek Nótár Mary és egykori menedzsere, Lakatos Róbert között. Az üzletember nemrég az énekesnő videoklipjeit letiltotta a legnagyobb zenemeg­osztó portálon.

A mulatós zenész felháborodva nyilatkozott egy tévéműsorban arról, hogy bár legújabb lemeze hatalmas siker, a dalokhoz készített videoklipjei egykori menedzsere jogkövetelése miatt a süllyesztőben végezték.
Szinte a semmiből robbant ki egykor a balhé Nótár Mary és menedzsmentje, a Skyforce iroda között. Jelenleg is több per folyik az énekesnő és volt menedzsere, Lakatos Róbert között károkozás és személyiségi jogok megsértése miatt, amihez ezúttal újabb balhé párosult.

– Történt egy kis atrocitás. A legújabb lemezemhez készült videóimat letiltotta a volt mene­dzserem, de természetesen az ügyvédeim már dolgoznak azon, hogy minél hamarabb megoldódjon a probléma – mesélte bizakodva a Mokkában Nótár Mary, aki lapunknak már nem szolgált további információkkal, de egykori kiadója, a Skyforce jogi képviselője annál beszédesebb volt.

Az énekesnő ügyvédei harcolnak azért, hogy újra láthatók legyenek a neten az új lemez klipjei

– Mint ahogy azt sokan tudják, több per is folyik köztünk Nótár Máriával. Egyrészt szerződésszegés, valamint kártérítési igény miatt folyik eljárás, másrészt személyiségi jogok megsértése miatt. Előbbihez kapcsolódik a jelenleg kialakult ügy is, a videoklipek letiltása.

A szerződés ugyanis, amelyet Mária felmondott, a Skyforce szerint jogszerűtlen, így a megállapodás egyik rendelkezése kimondja: míg jogerős ítélet nem születik, addig öt évre opciónk van az énekesnő bármely szellemi termékére. Ezért blokkolták a klipeket is – mondta el lapunknak dr. Kecskeméti Ádám, aki reméli, hogy mihamarabb véget ér az évek óta tartó pereskedés.