Kozso megtalálta Curtis érző szívét

Curtis beszólt Kozsónak a Sztárban sztár legutóbbi adásában. Az Ámokfutók énekese azonban nem vette a szívére, hogy a rapper viccnek titulálta a munkásságát. Olyannyira nem, hogy segíti a felkészülését.

Curtis beszólt Kozsónak a Sztárban sztár legutóbbi adásában. Az Ámokfutók énekese azonban nem vette a szívére, hogy a rapper viccnek titulálta a munkásságát. Olyannyira nem, hogy segíti a felkészülését.

Kozso szerint egy férfi le­gyen kemény, egyben érzékeny. Sosem fél kimutatni érzéseit, ha olykor egy daltól könnyekig hatódik, de a bírálatot férfiasan viseli. Sztoikus nyugalommal vette tudomásul Curtis gunyoros megjegyzéseit, amikor megtudta, hogy Charlie után a Szomorú szamuráj bőrébe kell bújnia a Sztárban sztár következő adásában.

Curtis nem kímélte kollégáját, Kozsó mégis segíti a felkészülésben © TV2

Ezek komoly dalok voltak? Nem paródia volt? Komolyan csinálta ezeket a dalokat? – sorolta a költői kérdéseket a rapper a vicckategóriába sorolva Kozso életművét. Az Amokfutók alapítója meglepően derűsen reagált a sértésre.

Kozso © Bors Archív

Ez is érdekelheti!

Curtis összeszedte magát, felrobbant a stúdió: a kritikák után Charlie dalával az adás legjobbja lett – videó

Váratlan fordulat: Ő a Sztárban sztár kiesője – videó

Curtis válasza a gyűlölködőknek: abbahagyja a bohóckodást

Hiszek abban, hogy pozitivitással megerősíthetjük egymást. Nem vettem a szívemre, amit Curtis mondott, inkább megmutatom neki, hogy egy érzékeny férfi is lehet kemény, és attól válunk igazán férfiassá, ha a gyengébb oldalunkat is felvállaljuk – mondta lapuknak Kozso, aki szeretne segíteni Curtisnek, hogy hitelesen alakíthassa. – Sokszor váltottuk már egymást a színpadon, telt házas koncerteket tudtunk adni. Megláttam, hogy ott rejtőzik benne az érzékeny férfi. Egy apa, aki aggódik a kisfiáért, akiben mérhetetlen szeretet lakik, úgyhogy érzem, nagyszerűen át tudja majd adni a dalomat a közönségnek – magyarázta.

Az énekes fellépőruháját és féltve őrzött, 33 éves nyakláncát már oda is adta a rappernek, hogy járja át az ékszer szellemisége, hassa át az Ámokfutók-életérzés.

Pogácsától a sós rúdig! A legfinomabb sós vendégvárók az ünnepekre

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors