Kórházba került Bangó Marika - Tina meg sem látogatja beteg édesanyját

Súlyos gerincproblémával fekszik az énekesnő, az orvosok egyelőre csak tanakodnak, mit is kellene kezdeni a problémával. A bajban nincs egyedül, bár a lánya nem megy be hozzá a kórházba.
Súlyos gerincproblémával fekszik az énekesnő, az orvosok egyelőre csak tanakodnak, mit is kellene kezdeni a problémával. A bajban nincs egyedül, bár a lánya nem megy be hozzá a kórházba.

Bár rendszeresen jelennek meg posztok a közösségi oldalán, egy ideje nem vállal fellépést Bangó Marika énekesnő. Bangó Margit Kossuth-díjas művésznő lányát gerincsérv kínozza, hogy lassan már állni is alig tud. Marika a szenvedés ellenére is bízik a gyors gyógyulásban, őt a férje, Elemér, a gyermekei és a barátai támogatják ezekben a nehéz időkben. A lánya, Tina azonban (akiről a Bors írta meg elsőként, hogy nem áll szóba az anyjával, és a nagyanyjával, Margittal él együtt) a füle botját sem mozdítja az édesanyja betegségének hírére, a kórházba sem megy be.

Elemér, Marika és jó barátjuk, Terry Black közösen egy németországi fellépésen. Terry reméli, hogy hamarosan újra együtt zenélhetnek

De ehhez a család az elmúlt évtizedekben már hozzászokott. Marika állapotáról az énekesnő tudtával és beleegyezésével (az énekesnő vizsgálatokon van) kö­zeli jó barátja, Terry Black nyilatkozott a lapunknak:

– Sajnos Marika bent van már egy ideje a kórházban, a gerincével van nagy baj – meséli a transzvesztita művész. – A sérve kibolyhosodott és van valami csontkinövése is, ami nagy fájdalmakat okoz neki. Ha segít rajta a blokkoló injekció, akkor a napokban haza engedik, ha viszont nem, akkor megoperálják.

Tina nem tud megbocsátani anyjának, a kórházban sem látogatja meg © Fórika Attila

Családi háború

Lassan négy évtizede történt, hogy Bangó Margit férje, Elemér beleszeretett a saját nevelt lányába, Marikába, akivel el is szöktek otthonról. Érthető, hogy a mulatós zene királynője nem vette jó néven a dolgot, az azonban már nem hétköznapi, hogy Marika lánya, Tina ugyanúgy haragszik a szülőanyjára, ahogy a nagymama, így hátat fordított a szüleinek és Margittal éli az életét. Az anya és lánya között az­óta sem rendeződött a viszony, a kapcsolatuk minőségét jól mutatja, hogy Tina a kórházba sem megy be, hogy az édesanyja beteg.

– Marika reméli, hogy gyógytornával és kezeléssel lehet javítani a helyzeten, hiszen nagyon fél a késtől, de sajnos erre nincs ráhatása, majd meglátjuk. Igyekszik minél hamarabb felépülni, hiszen sok fellépést kellett lemondania a betegsége miatt, ráadásul egy komoly, közös műsorra is készülünk augusztus 23-án, Budapesten – mondja Terry, majd hozzáteszi: – Marika köszöni mindenkinek, aki aggódik érte, igyekszik gyorsan rendbe jönni.

Lapunk értesülései szerint egyébként bár sokan aggódnak az énekesnőért, nincs köztük a saját lánya, Tina.

Pogácsától a sós rúdig! A legfinomabb sós vendégvárók az ünnepekre

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors