Királynővé koronázták R. Kárpáti Péter lányát

A Barátok közt sztárja nagyon büszke lányára, a tizenhét éves Rebekára, akit a hétvégén Soltvadkert szépévé választottak. R. Kárpárti Péter nem félti gyermekét a siker árnyoldalaitól.
A Barátok közt sztárja nagyon büszke lányára, a tizenhét éves Rebekára, akit a hétvégén Soltvadkert szépévé választottak. R. Kárpárti Péter nem félti gyermekét a siker árnyoldalaitól.

R. Kárpáti Péter talán sohasem volt még ilyen büszke: lánya, a gyönyörű Rebeka a hétvégén elnyerte a Soltvadkert Szépe címet. Tizenöten pályáztak a koronára, s a színész lánya elsöprő győzelmet aratott. R. Kárpáti elárulta: noha nem hozták nyilvánosságra, megtudta, hogy Rebeka fölényesen nyert.

– Nagyon büszkék vagyunk rá. Az egész család ott volt, a feleségemmel kéz a kézben ültünk a színpad mellett a fűben, úgy drukkoltunk neki – mosolygott a büszke apa. – Persze álszentség lenne azt mondani, hogy teljesen váratlanul ért bennünket a győzelme, hiszen benne volt a pakliban, két kisebb szépségversenyen már első lett. Így is nagy drukk volt bennünk, főleg amikor kimondták a harmadik, majd a második udvarhölgy nevét, és egyik sem az övé volt. Akkor azért összeszorult a gyomrunk, de annál boldogabbak voltunk mindannyian, amikor elhangzott, hogy Kárpáti Rebeka lett Soltvadkert Szépe - magyarázta a színész, aki egyáltalán nem félti a lányát a siker árnyoldalaitól.

– Ő pontosan olyan, mint én, nem szédíti meg a siker, és sosem fogad el protekciót. Biztos vagyok abban is, hogy bármilyen szépségversenyen győz majd, bármilyen karriert fut be, soha nem száll el önmagától – jelentette ki a színész.

Hogy nem az apai elfogultság beszél belőle, azt bizonyítja a szervező, Darányi Szilvia véleménye is.

– A zsűriben senki sem tudta, hogy ki Rebeka édesapja, hiszen ő nem használja a neve előtt az R betűt. Így ez nem is befolyásolhatta a döntést. Annál inkább Rebeka szépsége, kifogástalan alakja és a személyisége – mondta el a szervező.

A tizenhét éves szépség boldog, hogy ő vitte el a pálmát, de nem célja a szépségiparban érvényesülni.

– Amikor kimondták a nevemet, csak az dübörgött az agyamban: ez nem lehet igaz – magyarázta Rebeka. – Ráadásul ez egy színvonalas verseny volt, hiszen köztudott, hogy van néhány, amelyen nem a szépség számít, inkább az, hogy ki melyik zsűritaggal van jóban.

Barátjával élvezi a nyereményt

Mesés nyereményekkel gazdagodott Rebeka. Többek között egyhetes, horvátországi nyaralást, egy wellness-hétvégét, több mint százezer forint értékű kozmetikai csomagot és ékszereket kapott.

– Úgy tervezem, egy időre elutazom, Görögországban dolgozom majd animátorként - árulta el Rebeka, aki azt is elmondta, hogy szerelmével, a Csillag születikben felbukkant Appril Project tagjával, Kazarján Deniellel utazik a horvátországi vakációra.