Kiderült, kit csókolt meg esküvője előtt Clooney

Clooney bekajált rizottóból, majd csokifagyit evett rá.
Clooney bekajált rizottóból, majd csokifagyit evett rá.

A velencei Da Ivo étteremben vacsorázott barátaival az esküvője előtti estén George Clooney. Az sem volt titok, hogy semmit nem kellett fizetnie a vőlegénynek, mert a tulajdonos az 1 millió 250 ezer forint értékű vacsorát adta neki nászajándékba. A sebtében, asztalterítővel letakart ablakok mögött Clooney és társai nagyon jól érezték magukat – számolt be a Mirror.

– Ahhoz képest, hogy tíz órával később kimondta a boldogító igent Amal Alamuddinnak, igen sokat evett. Annyira ízlett neki a rizottó, hogy kért még egy adagot, és mindkét alkalommal kenyérrel tunkolta ki a tányért, hogy egy falat se vesszen kárba. Három csokifagyi is lecsusszant a torkán, és még hármat magával vitt a hotelszobájába – mesélte Giovanni Fracassi, az étterem menedzsere, aki azt is elárulta: tudja, ki volt az az idegen nő, akit a házasságkötése előtt megcsókolt az 53 éves világsztár. George-nak állítólag annyira bejött az étel, hogy bement a konyhába, és megpuszilta a szakácsnőt.

Nincs karácsony töltött káposzta nélkül – klasszikus recept a Mindmegettétől

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors