Jordán Tamás: Koltai Robi és Ildi összeillenek

Évekig titkolták a viszonyukat, ami munkakapcsolatból lett előbb barátság, majd szerelem. Gyermekeik és barátaik is örülnek a pár boldogságának.
Évekig titkolták a viszonyukat, ami munkakapcsolatból lett előbb barátság, majd szerelem. Gyermekeik és barátaik is örülnek a pár boldogságának.

A szerelem nem korfüggő – mondják. Erre az egyik legjobb példa Koltai Róbert, aki 73 évesen szerelembe esett, és titokban, immáron több mint három éve boldog párkapcsolatban él rendező kollégánőjével, Gaál Ildikóval. Kapcsolatukról először a Best magazinnak meséltek, a Borsnak pedig a pár egyik legjobb barátja, Jordán Tamás me­sélt a románcról.

Jordán Tamás örül a barátja boldogságának © Bors

– A kezdetektől tudok a kapcsolatukról, hiszen Ildit jól ismerem még a kaposvári színházas időkből, Robi pedig régóta jó barátom. Szoktunk így együtt találkozni is, és azt kell mondjam, igazán összeillő pár – mesélte la­punknak a rendező, színházigazgató, aki szerint sosem késő sze­relmesnek lenni, s nagyon örül barátja boldogságának.

Koltai Róbert és Gaál Ildikó 2018-ban is együtt járt már, de csak kevesen tudtak róla. Pedig az Esztrád Színház országjáró kultúrkamionjának indulásáról is közösen tájékoztatták a sajtót © MTI

– Azt gondolom, bármilyen korban megtalálhatja az ember a hozzáillő társat, a nagy őt, és lehet szerelmes. Hiszek benne, és ahogy lá­tom, működik is. Robi és Ildi megtalálták egymást, mint zsák a foltját, akik között nemcsak a munkában van nagy összhang, hanem a magánéletben is. Hosszú és boldog együtt töltött időt kívánok nekik! – üzent a barátjának a Borson keresztül is Jordán, aki ezek szerint régóta áldását adta a kapcsolat­ra, pont, ahogy a rendezőnő fiai is.

Pogány Judittal 1971-től 2006-ig voltak házasok, Koltai félrelépése vetett véget akkor a kapcsolatnak © DFP

Gaál Ildikónak ugyanis gyermekei voltak az előszűrők, akiknél Koltainak meg kellett felelni. Egy másik férfival állt versenyben, végül ő lett a befutó.

– Másfél évvel a férjem halála után ismertem meg Robit, és kezdtünk együtt dolgozni. Akkoriban volt egy induló kapcsolatom, ami miatt választási helyzet elé kerültem: ő vagy Robi. Kikértem a fiaim véleményét, akik egyértelműen azt mondták: Robi – derült ki a magazinos interjúból, amiben a színész azt is elárulta, épp akkoriban ért véget egy kapcsolata, amikor Ildivel megismerkedtek, ezért úgy érzi: „Jó helyen, jó időben találkoztak.”