Így élnek a legszebb magyar lányok

Mindig gyönyörűek és még intelligensek is, amit az bizonyít, hogy a megmérettetés után is sikeresek tudnak maradni a Miss World Hungary nyertesei. De nem ám csak a körmüket lakkozzák, a legszebb magyar lányok bizony keményen dolgoznak.
Mindig gyönyörűek és még intelligensek is, amit az bizonyít, hogy a megmérettetés után is sikeresek tudnak maradni a Miss World Hungary nyertesei. De nem ám csak a körmüket lakkozzák, a legszebb magyar lányok bizony keményen dolgoznak.

Tudta, hogy a hazai szépségversenyek közül a legrégebbi hagyománnyal a Magyarország Szépe rendelkezik?

Dobó Ági - A legfittebb blogger

2010-ben lett Magyarország szépe. A verseny után megszerezte a jogi diplomáját és az ország legsikeresebb modell- és hostess ügynökségét alapította meg. Két évvel ezelőtt született meg kisfia, Benedikt. Ági egy éve úgy gondolta, hogy egy blogban leírja az őszinte, cukormáz nélküli véleményét az anyaságról.

Olyannyira népszerűek lettek az írásai, hogy ma már egy-egy bejegyzést több tízezren is olvasnak. Ági nyitottan ír a gondokról, a nehézségekről, sőt a saját kisfia dackorszakáról is. Az egykori szépségkirálynőnek a szülés után is tökéletes maradt az alakja, ezért nemrég a legfittebb bloggernek választották.

– Életem egyik legszebb pillanata volt, amikor a koronát a fejemre rakták – mesélte Ági. – A verseny után a tanulmányaimra és a saját vállalkozásomra koncentráltam, rengeteg feladatom volt. Miután megszületett a kisfiam, rengeteget böngésztem a netet, de mindenhol csak a szépet és a jót írták meg. Ebből lett elegem és egy éve elkezdtem írni a saját blogomat. Már az első bejegyzés hatalmas sikert aratott, bevallom engem is meglepett ez a hatalmas érdeklődés. Nagyon fontosnak tartom, hogy nyitottan, őszintén beszéljünk azokról a problémákról, amibe minden szülő belefut. Olyankor kell egy kapaszkodó, jó tudni, hogy ez nem csak velünk, mással is megtörténik.

Kulcsár Edina – Az eddigi legsikeresebb magyar szépségkirálynő

Tavaly megnyerte a Miss World Hungary-t, majd a világdöntőn első udvarhölgynek és Miss Europe-nak is megválasztották. Edina szorgalma, alázata és munkabírása az elmúlt évben rengeteg elismerést hozott. Ő a Tv2 Aktív és a Több mint Testőr műsorvezetője, számtalan nemzetközi márka arca és megalapította a saját ruhamárkáját is. A legfrissebb felmérések alapján, ő a mai tizenéves lányok abszolút példaképe. Pozitív személyisége és kedvessége mindenkit elbűvöl.

– A Magyarország szépe a legnagyobb mérföldkő volt az életemben – mondta Kulcsár Edina.

– 23 évesen ez volt az utolsó év, hogy megpróbálhattam, így beneveztem. Az igazi kőkemény munka azonban a hazai verseny után kezdődött. Mindent beleadtam, hogy Londonban méltó helyen végezzek. A titkos vágyam a Top10 volt, ezért napi 18 órában készültem a versenyre. Mikor a legjobb ötben voltam, már felfoghatatlanul boldogságot éreztem. Mikor kimondták, hogy az első udvarhölgy én vagyok, azt hittem elájulok a színpadon. Konkrétan sokkot kaptam. Fantasztikus pillanat volt, leírni sem tudom. A másik ilyen meghatározó momentuma az idei évnek, mikor Hajdú Péter az Aktív producere felhívott és közölte, hogy a casting során engem választottak műsorvezetőnek. Letettem a telefont és nem tudtam megszólalni percekig. Utána konkrétan örömkönnyekben törtem ki. Nehéz, rengeteg változással teli év van mögöttem, de tudom, hogy 2016-is nagyon jó lesz, mindennap ezért dolgozom.

Kiss Daniella – Kínában harcol éppen

Az idei Miss World Hungary győztese, aki épp a Kínában megrendezésre kerülő világversenyen küzd. Az elmúlt fél évben mindennap a megmérettetésre készült. Rengeteg edzéssel, gyakorlással és angol tanulással töltötte a mindennapjait, hogy méltón képviselje hazánkat a sanyai Miss World versenyen. Igyekezete eddig sikeresnek tűnik, hiszen több online versenyen is első helyen áll. Az egyik alversenyt, a nemzeti tánc produkciót is megnyerte.

– A hazai verseny után kőkeményen készültem a Miss World kínai döntőjére. Sanya-ban, ezen a gyönyörű tengerparti városban rendezik a döntőt. Az elmúlt napokban rengeteg feladatunk van, de szerencsére nagyon jó a hangulat. Az izlandi szépségkirálynő a szobatársam, akivel rögtön egy hullámhosszra kerültünk. A zsűri nagyon figyel minket, hiszen nemcsak a döntőn kell jól szerepelnünk, hanem az egész felkészítő táborban alázattal, kedvességgel és intelligenciával kell kezelnünk a váratlan helyzeteket. Az első pár nap nehéz volt, nagyon hiányzott a családom, de most már jól vagyok és imádom az egészet. A december 19-i döntőig mindennap keményen küzdök, remélem, méltón képviselem majd Magyarországot. Én mindent megteszek ezért!

9 mennyei zserbó karácsonyra – a klasszikustól a pohárkrémig

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors