Ferrarit ajándékozott Zuschlagnak Győzike

Nem tudni, mi van a háttérben, de ami Gáspár Győzővel és Zuschlag Jánossal történik, az inkább egy polgárpukkasztó filmbe illik.
Nem tudni, mi van a háttérben, de ami Gáspár Győzővel és Zuschlag Jánossal történik, az inkább egy polgárpukkasztó filmbe illik.

Hihetetlen történetnek volt szemtanúja a Bors munkatársa pénteken délután. A közös salgótarjáni étterem nyitásán fáradozó Gáspár Győző és Zuschlag János bútorokat nézni indult a leendő éttermük, a Két Zsivány berendezéséhez, de előtte egy kitérőt tettek Győzi titkos garázsába. A luxusverdákkal teli nyaraló udvarán Győzi büszkén vezette körbe újdonsült cégtársát, az egykori MSZP-s képviselőt, aki hat évet ült börtönben, mert 75 millió forintot vett fel különböző civil szervezetek nevében. Miután Zuschlag elképedve járta körbe többször egymás után a százmilliós autóparkot, Győzinek megesett a szíve Zuschi sóvárgó tekintetén, és felajánlotta neki, hogy válasszon egyet magának.

Ennél a pillanatnál kollégánk biztosra vette, hogy vagy átverés áldozata, vagy egy tévés reality­show forgatásának közepébe csöppent, de hiába kereste a kamerákat. A roma showman hihetetlennek tűnő felajánlása után Zuschlagot sem kellett kéretni. Bár a bőség zavarában nem tudta eldönteni, hogy egy tekintélyt parancsoló Bentley vagy a sportos megjelenést biztosító, szintén több tízmilliót érő Ferrarit válassza, hosszas vacillálás után végül az olasz sportkocsira voksolt.

– Nem volt könnyű döntenem, de egy belső hang azt mondta, hogy ez a tűzpiros Ferrari illik leginkább hozzám. Ezért biztosan sokan nem fognak szeretni, de inkább irigyeljenek, mint sajnáljanak – magyarázta elégedetten Zuschi, aki ezután már be is ülhetett a hőn áhított verda volánja mögé.

Munkatársunk azt kérdezte Győzitől, hogy miért ajánlotta fel a sportkocsit ingyen. A következő elképesztő magyarázatot adta: – Ha üzlettársak vagyunk, akkor nemcsak a harmónia fontos, hanem az elegáns megjelenés is. Nem János öltözékére gondolok, hanem az autójára. Nem érkezhet egy üzleti tárgyalásra egy olyan Maseratival, amilyenben eddig ült, ha nem érezte benne jól magát. Bár jó lett volna, ha legalább a Ferrari fenntartási költségeibe beszállt volna, de Halász Attila, a menedzsere rábeszélt, hogy adjam neki ajándékba.

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors