Fenyő Iván alsógatya nélkül flangál

Egyre több férfi nem hord alsónadrágot. Újszerű divat vagy kényelmes viselet? Fenyő Iván lapunknak elárulta, ő miért hódol e szenvedélynek.
Egyre több férfi nem hord alsónadrágot. Újszerű divat vagy kényelmes viselet? Fenyő Iván lapunknak elárulta, ő miért hódol e szenvedélynek.
Etan Hawke, James Franco, John Leguizamo, Jake Gyllenhaal, Ashton Kutcher, Matthew McConaughey, Jude Law, Simon Cowell – csak hogy néhány nevet említsünk azon külföldi hírességek sorából, akik előszeretettel hódolnak a „freeballing” nevű legújabb őrületnek.


A szó jelentése körülbelül annyit tesz magyarul, hogy „szabad golyózás”, és ezzel lényegében már el is árultuk a divatjelenség lényegét: a freeballerek azok a férfiak, akik ha csak tehetik, nem viselnek alsónadrágot. Sőt Amerika után – úgy tűnik – Magyarországot is kezdi meghódítani ez a trend. Nemrég Gesztesi Károly árulta el a Borsnak, hogy előszeretettel alkalmazza a természetes(?) viseletet, de Varga Viktor vagy Herczeg Zoltán is a közelmúltban vallotta be, hogy egyáltalán nem hord fehér­neműt.


Lapunk megtudta, hogy Fenyő Iván is a hazai freeballerek egyike. Megkeresésünkre a színész kicsit feszengve, de őszintén beszélt arról, hogy miért részesíti előnyben az alsógatyamentes életet. – Nem gondoltam, hogy valaha erről kell nyilatkoznom, de nem akarok kitérni a válaszadás elől – kezdte a színész. – Ha csak röviden kéne megindokolnom, hogy miért csinálom, akkor annyit mondanék: így kényelmes. Egyszerűen így érzem jól magam.


De valószínűleg öntudatlanul is nagyon nagy köze van ahhoz a szabadságszerető természethez is, amilyen én vagyok. Nem bírom, ha le vagyok kötve, ha be vagyok fogva, szeretem a szabadságot, a szabad létet. Szeretem a természetességet, a lazaságot, és nekem ez így jó – árulta el lapunknak Fenyő Iván.
T.D.