Fecsó párválasztási tanácsadó lett

Bár a házassága egy év alatt zátonyra futott, bátran ad párkapcsolati tanácsot Luxus Vivien exe. Szerinte csak az lehet guru, aki már számtalan csalódást átélt.
Bár a házassága egy év alatt zátonyra futott, bátran ad párkapcsolati tanácsot Luxus Vivien exe. Szerinte csak az lehet guru, aki már számtalan csalódást átélt.

Meglepő szerepben tűnik fel Luxus Vivien válófélben lévő párja, Fecsó – értesült a Bors. A nagyéletű vállalkozó úgynevezett párválasztó rituá­lét szervez egy felkapott budapesti klubban. A program olyan egyedi, hogy nehéz értelmezni, „reggaeton taktusokkal átitatott párválasztó rituálé”, ezért a magát hobbicelebnek tartó Fecsótól kértük felvilágosítást.

Van egy buliszervező csapat, annak egykor az alapító tagja voltam, most felkértek, hogy szervezzünk meg egy ilyen bulit közösen – meséli a Borsnak Fecsó.

– Úgy gondolom, hogy az én múltammal, a sikerekkel és kudarcokkal átitatott magánéletemnek köszönhetően hitelesen tudok tanácsot adni egy-két pályakezdő kollégának. Állok szívesen rendelkezésre, tanácsot adok, segítek. Saját és mások kárán tanulva tudom ezt megtenni – teszi hozzá bölcsen Fecsó.

Luxus Vivien és férje, egy év után, idén augusztusban költözött szét. Azóta a felek többször nyilatkoztak már a válás okairól, az egymásnak ellentmondó véleményekből az szűrhető ki, hogy míg Vivien nyugodt életre vágyott, addig Fecsónak még nem volt elég a pörgésből.

Már több hónapja külön él a vállalkozó és felesége, Luxus Vivien © Hatlaczki Balázs

A párosnak egy kisfia született, őt közösen nevelik, de már a nyár végén különköltöztek. A válásukat hivatalosan még nem mondta ki a bíróság, de hamarosan erre is sor kerül, ha meg tudnak egyezni egymással.

Finomhangolás alatt van a válásunk, szeretném elérni, hogy közös megegyezéssel menjünk a bíróságra. Mindenkinek az lenne a legjobb – tette hozzá Fecsó.