Ezzel a dallal búcsúzott Mary Zsuzsi - hangfelvétellel

Az énekesnő zenész barátja befejezi Mary Zsuzsi utolsó lemezét, amely februárban jelenik meg. Az utolsó dalt nyers formájában lapunk internetes oldalán olvasóink hallgathatják meg elsőként.
Az énekesnő zenész barátja befejezi Mary Zsuzsi utolsó lemezét, amely februárban jelenik meg. Az utolsó dalt nyers formájában lapunk internetes oldalán olvasóink hallgathatják meg elsőként.
„Mögöttünk hagytunk sok-sok évet
Nem csak a boldogságról szólt Ma már emlékek és kincsek
Féltem nagyon
Gyermekünk szemében álmok
Nem látja senki más talán
Csalódni fog, de lesz majd boldog
Sors, ne bántsd Elmúltak az évek, nem zavar csend
A nyugalom karjába zár minket
Elszálltak az évek, már nem fáj a csend. a nyugalom karjába zár, úgy ringat el.”
(Sihell Ferenc–Szűcs Balázs)
Évtizednyi barátság és számtalan közös munka fűzi egymáshoz Sihell Ferryt és Mary Zsuzsit. A zeneszerző-énekes szerint Zsuzsi ötlete volt az a lemez, amin még most, a tragédia után is dolgozik. A munkáért egyetlen forintot sem kér senkitől, ez számára természetes.

– Októberben a születésnapján beszéltünk, akkor mesélt arról, hogy mindenképpen szeretne egy új lemezt, amivel visszatérhet – mondja Ferry. – Még ma is emlékszem, milyen energikusan mondta: tovább kell csinálnunk a munkát! Én is nagy lelkesedéssel vágtam bele a dalok megírásába. Nem kértem Zsuzsitól pénzt, hiszen tudom, hogy nem volt neki. Õ egy igazi művész volt, szerepelni akart, az éneklés és a taps éltette. Hét számot terveztünk a korongra, ebből három dal az övé, a többi feldolgozás. Reményeink szerint a Olsen Media gondozásában adjuk majd ki, az emlékkoncerten is elkezdtünk dolgozni, februárban szeretnénk megrendezni a Ruttkai Éva Színházban. Sajnos több olyan nóta is van, aminek szomorú aktualitása lett most. Az egyik címe: Szerelem nélkül élni nem tudok. A másik az Elszálltak az évek. Az utóbbi hallható a fenti videón. Fontos tudni, hogy ez a hanganyag a nyers változat. Azért mutatjuk meg ilyen formában, mert így még közelebb érezheti magát a közönség Zsuzsihoz. Olyan, mintha személyesen nekünk énekel.
F. Zs.
@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors