Ezúttal én is aggódtam magamért - Benkő László őszinte vallomása

Benkő László hisz abban, hogy újra színpadra áll majd az Omega alapító billentyűseként. A legenda még gyenge, de már nem erőtlen, árulta el a Blikk-nek.

Benkő László őszintén mesélt az állapotáról © Bors Archív

Idén rám járt a rúd, és ezúttal én is aggódtam magamért. Elesni csak rosszkor lehet, de velem ez a lehető legrosszabbkor történt - fogalmazott Benkő.

Elmesélte, másfél hónappal ezelőtt lement sétálni a kutyákkal. A villamosmegálló mögött szaladt át az úttesten a két uszkárral, amikor megbotlott. Benkőt pár nappal ezelőtt engedték ki a kórházból, ahol a gyomor- és torok­vérzésem miatt két hetet töltött infúziókúrán. A lapnak elmondta, a térdén keletkezett sebbel nem bírt el az immunrendszere. Olyan csúnyán elfertőződött, hogy plasztikázni kellett a combjáról vett bőrdarabbal.

Meglepően gyorsan nyertem vissza az erőmet. A tüdőmre persze nagyon figyelnem kell, mert fennáll a visszaesés veszélye. Ha megint nehezedne a légzésem, azonnal visznek az ügyeletre. Szóba került, kapok itthonra oxigénpalackot, de a javulásomat látva úgy ítélték meg, erre nincs szükség - fogalmazott.

Hozzátette, az Omega tartja életben, ezért a színapdra is visszavágyik.