ÉNB Dóri vallomása: Elviselhetetlen hisztérika voltam!

Tíz centivel a föld felett jár Kovács Dóri, aki ötösre vizsgázott, és hivatalosan is kozmetikus lett, örömét azonban sok idegeskedés előzte meg.

Ha a hozzátartozóimat kerdeznétek, Ők azt mondanák, hogy az elmúlt hetekben egy elviselhetetlen hisztérika voltam már a stressztől és az én fejemben szépülnek csak meg az emlékek– írta az egykor DJ-ként is tevékenykedő celeblány, aki egyúttal sajnálja is, hogy vége az „iskoláslány” időszaknak, de nagyon várja, hogy elinduljon ezen az új úton, és új szakmájában is megtalálja a helyét.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

ÖTÖS LETT!!! Nem a lottón ugyan, de nekem mégis hasonló érzés! Most le kéne írnom, hogy micsoda áldozatokkal teli, nehéz hónapok vannak mögöttem, de az igazság az, hogy minden percét élveztem! (Ha a hozzátartozóimat kerdeznétek, Ők azt mondanák, hogy az elmúlt hetekben egy elviselhetetlen hisztérika voltam már a stressztől és az én fejemben szépülnek csak meg az emlékek 🤣) Szomorú vagyok, hogy végetért az iskolás kislány időszak, de ez a szakma amit a kezembe kaptam egy életre szóló szerelem lesz, érzem ❤️🙏 Mindig hálával gondolok majd vissza @tothnehajdugabriella és @klara.tanarno tanárnőnkre, aki ilyen szerethetően verték belénk az olykor puskapor száraz anyagrészeket is, a @baalbekstudio - nak sok-sok extra képzést és Anyukámnak, aki emberileg és anyagilag is csodálatos háttérországom volt ebben az időszakban! A @royalclinics - nek, hogy az @imageskincarehungary termékein keresztül évek alatt a szépségápolás és a krémek szerelmesévé tettek és @gaspar.agnes11 - nek, hogy ebbe az iskolába irányított, amikor tanácsot kértem Tőle! És Nektek drága, újdonsült kozmetikus csoporttársaim, hogy ilyen jó csapat lettünk a végére ❤️👩‍🔬👩‍🎨👸🏼💆‍♀️👯💄@tothnehajdugabriella @noemihajas @_alexavass @sz.szintia @krisztianvollmuth_photo @stcs_andi @lillabuza

Kovács Dóra (@kovacs_dora_hivatalos) által megosztott bejegyzés,