Egymásra talált fiával Gergely Róbert

Évekig távol voltak egymástól. Mostanában viszont sok időt tölt együtt külföldről hazaköltözött fiával Gergely Róbert. Az énekes-színész két házassággal a háta mögött is hisz abban, hogy hamarosan szerencséje lesz a szerelemben.
Évekig távol voltak egymástól. Mostanában viszont sok időt tölt együtt külföldről hazaköltözött fiával Gergely Róbert. Az énekes-színész két házassággal a háta mögött is hisz abban, hogy hamarosan szerencséje lesz a szerelemben.

Az igazi ugyan még nem toppant be Gergely Róbert életébe, de nyitott az új érzelmekre.

– Jelenleg nekem nincs női kapcsolatom, társam, most a munkának élek. Jól vagyok, nem vagyok szomorú vagy depreszsziós, sőt a fiamnak is azt mondom, higgyen benne és élje meg ezeknek az érzelmeknek minden pillanatát. Viszont semmi sem tart örökké, ha szeretnénk, hogy valami hosszú távra szóljon, azért igen is dolgozunk kell, mint a rendes munkában. Küzdeni, kompromisszumot hozni – mesélte az énekes-színész lapunknak.

Gergely Róbert abba is be­avatott minket, mire vágyna a társas kapcsolatban.

– Szeretném, ha olyan emberre találhatnék, akivel kölcsönösen alakulnak ki az érzelmek egymás iránt. Nemcsak nekem legyen ő fontos, hanem neki is én, ezt szeretném – folytatta Robi a Borsnak. Fiával, Simonnal évekig távol voltak egymástól, ami az apa, fia kapcsolatot megtörte. Most viszont napi szinten találkoznak.

Az énekes-színész boldog, hogy együtt zenélhet a fiával, Simonnal

– Büszke vagyok nagyon Simonra. Mióta hazaköltözött két éve Angliából, azóta becsatlakozott a társulatunkhoz, velünk járja az országot, mint technikus és muzsikus is egyben. Igazán megható volt, amikor most októberben, muzslai fellépésünk alkalmával a színésztársak felköszöntötték a fiamat születésnapján. Láttam rajta, hogy meglepett volt és egyben boldog. Gondoltak rá és befogadták őt is. Megható volt látni és örülök, hogy együtt tudunk lenni – fűzte hozzá Gergely Róbert, aki az ősz kezdetével új munkába vágta a fejszéjét.

– Még nagyon gyerekcipőben jár, de várom azt, hogy elinduljon és sokan megismerhessék. Most a budapesti Premier kultcaféban, novemberben és decemberben hétvégén, 2–2 alkalommal egész nap miénk a színház, ahol fellépünk. Délelőtt a gyerme­keknek játsszuk el az Andersen mesék egyikét, délután pedig egy olasz zenés vígjátékot adunk elő, Nő a tét címmel. Imádom ezt a darabot, mert a nők itt tréfás képet kaphatnak a férfiakról. Tudjuk, hogy minden pasi nagyobb szájjal rendelkezik, ha az udvarlásról van szó, de amikor helyzetbe kerülnek, már visszahúzódnak és bátortalanabbak. A darab végére kiderül, hogy a nő irányít mindig. De ez a való életben is így van, nem a férfiak döntenek, csakis a nők – közölte a színész.

9 mennyei zserbó karácsonyra – a klasszikustól a pohárkrémig

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors