Dobrády Ákos: Vágyom már egy gyerekre

Szorítja az idő Dobrády Ákos énekest: lapunknak bevallotta, úgy érzi, a családalapítást már tényleg nem halogathatja tovább.
Szorítja az idő Dobrády Ákos énekest: lapunknak bevallotta, úgy érzi, a családalapítást már tényleg nem halogathatja tovább.

Igaz, az év elején bejelentették, hogy összeházasodnak, de Iszak Eszter és Dobrády Ákos még sem szervezi az esküvőjét.

– Arról van szó, hogy egyszerűen kicsúsztunk az időből. Eszter nagy esküvőt szeretne, és ezt nem lehet gyorsan összehozni. Ősszel leszek 40 éves, sok mindent elértem már az életemben, ami még hiányzik, az az hogy végre családot alapítsak és édesapa lehessek. Nagy valószínűséggel az esküvő majd csak jövőre valósul meg – mondta lapunknak Dobrády Ákos, aki kijelentette: választottja ragaszkodik ahhoz, hogy előbb feleségül vegye, és csak utána jöjjön a gyermekáldás.

– Eszter elég következetes, nem szeretne rosszul lenni a menyasszonyi tánc alatt - utalt nevetve a terhességi hányingerre az énekes, majd így folytatta: - Sokan máshogy közelítik meg ezt a kérdést, de mi a hagyományos módon szeretnénk a sorrendet tartani, úgyhogy remélhetőleg az első gyermekünk a nászéjszakánkon fogan majd meg.

És hogy miért pont Iszak Eszter mellett akar megállapodni?

– Sok mindennek kell klappolnia két ember között, köztünk pedig minden stimmel. Eszter az a lány, akivel szeretném összekötni az életem - tette hozzá az énekes, aki méltóképpen szeretné megünnepelni, hogy betölti a negyvenet.

– A harmincadik évemet is könnyen vettem, szerintem most sem fog megviselni az évtized váltás. Mindenesetre, mivel négy éve nem jelentettem meg szólóalbumot, és jelenleg a TNT turné és a július 4-i Budapest Park koncert van előtérben, úgy gondoltam, ha már ilyen szép kort megérek, egy csokorba gyűjtöm az elmúlt években íródott dalaimat. A születésnapomra pedig megjelentetem.