Demcsák Zsuzsa felkészítette indiai férjét a sztárságra

Elhárult minden akadály, Krishannak megvan a repülőjegye Magyarországra. Már csak napok választják el egymástól a friss házasokat, Demcsák Zsuzsa lázasan készül indiai férje fogadására.
Elhárult minden akadály, Krishannak megvan a repülőjegye Magyarországra. Már csak napok választják el egymástól a friss házasokat, Demcsák Zsuzsa lázasan készül indiai férje fogadására.

Demcsák Zsuzsát arról kérdeztük, hogy mikor ölelheti meg újra a férjét, akivel titokban házasodtak össze az Ázsia Ex­pressz 2 forgatása során. A műsorvezető bár részleteket nem kívánt mondani, annyit sikerült megtudnunk, hogy a kezdeti nehézségeknek (repülőjegy, vízum) már nyoma sincs, Krishannak megvan minden szükséges papírja ahhoz, hogy hazánkba lépjen.

– Krishan nemsokára velem lesz – mondja a Borsnak, vidám hangon Demcsák Zsuzsa, akin érezni, és látni rajta, hogy sugárzik a boldogságtól. – Megvan a jegye, és az érkezésének időpontja is. Annyit elárulhatok, hogy napokon belül együtt leszünk, amit nagyon-nagyon várok!

Eddig azért nem jött Krishan, mert nehezen tudta elintézni a vízumot

Zsuzsa indiai férje, aki színházi rendező és pszichológus, itt kezd új életet Magyarországon.

A műsorvezető közeli baráti társaságától arról értesültünk, hogy Zsuzsával madarat lehet fogatni a boldogságtól, reményekkel telve tervezi az új közös életüket.

Demcsák Zsuzsa soha többet nem szeretne elválni indiai férjétől © Zsolnai Péter

A feleségénél négy évvel fiatalabb férfi információink szerint tudja, hogy komoly sajtóérdeklődés övezi majd a jelenlétét, erre Zsuzsa személyesen igyekezett felkészíteni őt. Bár egy civil embert száz százalékosan nem lehet felkészíteni arra, hogy amerre jár, majd kamerák és mikrofonok követik, az emberek pedig ismeretlenül is ismerősként fogják köszönteni, Zsuzsa minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy a lehető legkomfortosabban érezze magát Krishan ebben a számára idegen helyzetben. Tudvalévő, hogy Krishan egy végtelenül nyugodt és rendkívül toleráns férfi, akinek számára az a legfontosabb, hogy a feleségével együtt legyen. Nem kevés akadályt kell leküzdeniük, de ezt meg fogják tudni tenni ismerve Zsuzsa erejét és Krishan jellemét – állítják a barátok. – Nyilvánvalóan amint itt lesz Magyarországon, ő is vállal szerepléseket, ahol ketten együtt jelenünk majd meg, és meg fogják ismerni az emberek.

Néhány nap múlva egymás karjaiban pihenhetnek újra

A Bors úgy értesült, hogy Krishan érkezésének estéjén közös vacsorát terveznek a szerelmesek.

– Nem én fogok főzni, hanem a férjem, aki kiváló szakács – büszkélkedik Zsuzsa. – Pedig először arra gondoltam, hogy készítek neki valami finom magyaros ételt, de végül azt beszéltük meg, hogy ő szeretne főzni nekem.

Megcsókolta a lábát

Krishan gyűrűvel, rózsával és térdre ereszkedve kérte meg Zsuzsa kezét, és a hindu szokások szerint a lánykérés után megcsókolta a lábát. A páros alig pár nap alatt szeretett egymásba, és szinte gondolkodás nélkül házasodtak össze, igaz, a frigyüket hivatalos pecsét nem szentesíti. Krishan nemrégiben vesztette el az édesanyját, és az indiai szokások szerint a gyászidőszak alatt nem lehet házasodni, ezért a szerelmeseknek várniuk kell. Demcsák Zsuzsa korábban azt nyilatkozta, hogy Magyarországon is szeretne esküvőt.