Bajor orvosa összeomlott

Ez borzasztó. Ezt mondta Vargha Zoltán, akiről Bajor gyógyítójaként írt a sajtó. A doktor a Borstól tudta meg: valóban pert emleget vele kapcsolatban a színész özvegye, interjúját pedig kiveszik a Frizbi műsorából.
Ez borzasztó. Ezt mondta Vargha Zoltán, akiről Bajor gyógyítójaként írt a sajtó. A doktor a Borstól tudta meg: valóban pert emleget vele kapcsolatban a színész özvegye, interjúját pedig kiveszik a Frizbi műsorából.

Ma (szerda) este került volna a Frizbi műsorába az az interjú, amelyet Hajdú Péter készített Bajor Imre egyik orvosával, Vargha Zoltánnal. A producer azonban – miután egyeztetett Bajor Ildikó ügyvédjével – úgy döntött, nem adják le a felvételt. Mint arról a Blikk beszámolt, perre készül Bajor Ildikó, mert elege lett az elhunyt férje emlékét bántó vagy jogsértő nyilatkozatokból. Vargha Zoltán természetgyógyászt pedig bíróság elé citálja, mert jogtalanul nyilatkozott Bajor egészségügyi állapotáról.

© Fotó: Vadnai Szabolcs

– Ennek az interjúnak egy fontos üzenete lett volna, mégpedig az, hogy az emberek semmiképp se válasszák az alternatív, nem bizonyított gyógymódokat, mert csak a pénzük bánja. Sajnálom, hogy nem kerül adásba – mondta lapunknak Hajdú, a Frizbi producer-műsorvezetője, aki értesülve a várható perekről, megkérdezte Bajor Ildikó ügyvédjét: rosszul esne-e az özvegynek, ha adásba kerülne a Varghával készített felvétel.

– Ő azt mondta, igen, sebeket tépnénk fel, ezért mi, a Bajor Imre iránti szeretetünk és tiszteletünk jeléül úgy döntöttünk, nem adjuk le a felvételt – mondta Hajdú.

Minderről a Bors újságírójától értesült Vargha doktor, akit nagyon meglepett a döntés, ahogy az is, hogy Bajor Imre özvegye valóban perre készül ellene.

– Ez borzasztó... – először csak ennyit tudott mondani elhaló hangon a természetgyógyász, majd később azt mondta: – Klinikailag dokumentált gyógyultjaim vannak, betegeimet gyakran ingyen kezelem, úgy érzem, a szakmai munkám megkérdőjelezhetetlen. A konkrét ügyről viszont nem nyilatkozom.

A Bajor családot képviselő dr. Hegedűs László ügyvéd azt mondta a Borsnak, hogy ők egyelőre még nem vették fel a kapcsolatot a természetgyógyásszal.

– Tisztában vagyunk vele, hogy Havas Henrik is nyilatkozott Bajor Imre állapotáról, nyilván őt nem szeretnénk a bíróság elé citálni, ahogy egyébként Vargha Zoltánt sem, ha nem muszáj. Ugyanakkor azt szeretnénk, ha megszűnnének az elhunyt Bajor Imre egészségi állapotáról szóló nyilatkozatok. Békességet akarunk, nem pereket – mondta a Borsnak az ügyvéd.

Vargha Zoltán is bíróságra megy

Nagyon sokan támadták eddig is Bajor Imre gyógyászát: lapunknak másfél hete adott interjújában azt mondta, az eredményei őt igazolják, mégis aljas rágalmakat terjesztenek róla, és ezt nem tűri tovább!

– Perelni fogok, a gyógyulni vágyók érdekében, hiszen írók, énekesek, művészek, sportolók legkiválóbbjainak is mi adtuk vissza alkotókészségüket immár huszonöt éves praxisom alatt – mondta akkor.

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors