Átverik a férfiakat Bajor Liliék

Szendének tűnő színésznők tréfálják meg a férfiakat a Viasat6-on. A Balhés csajok között van Bajor Lili is, aki a hiú férfiakról mesél.
Szendének tűnő színésznők tréfálják meg a férfiakat a Viasat6-on. A Balhés csajok között van Bajor Lili is, aki a hiú férfiakról mesél.

Bajor Lili, Kővári Lotti és Togay-Stoics Alexandra lesben állva várják áldozataikat a buszmegállókban, strandokon, kávézókban, hogy egy kis csínyt kövessenek el ellenük. A megszeppent férfiak egészen addig nem is tudják, mi történik velük, amíg a lányokból elő nem tör a nevetés, és be nem vallják, hogy minden, ami történt csak átverés volt.

– A hiúság furcsán jelenik meg a férfiaknál. Addig viccesnek tartják a poénkodást, amíg nem róluk van szó. Ha viszont hagyják magukat, majd később kiderül számukra, hogy az egy átverés volt, akkor picit rosszul tudják magukat érezni – űzte hozzá Lili, Bajor Imre és Hámori Eszter lánya, akit felvettek az SZFE doktori szakára, ahol szeptemberben kezdte meg tanulmányait, pedig volt idő amikor állatorvos vagy pszichológus szeretett volna lenni.

– Színész szakon végeztem tavaly, és ennek van egy mesterszak része. Nem gondolom, hogy rögtön színészetet oktatnék, mert kevés tapasztalatom van még. Foglalkozásokat, vagy olyan órákat tartanék, ahol megtalálhatja a gyermek saját közegét – hangsúlyozta lapunknak Bajor Imre és Hámori Eszter lánya, aki szerint könnyen hozzá lehet szokni ahhoz, hogy az ember tevékenyen éljen és több lábon álljon.