A láthatatlan válság - A Brangelina-sztori 4. rész

Álompár nélkül maradt Hollywood: Angelina Jolie kedden beadta a válókeresetet Brad Pitt ellen. Sorozatunk összefoglalja szerelmük történetét.
Álompár nélkül maradt Hollywood: Angelina Jolie kedden beadta a válókeresetet Brad Pitt ellen. Sorozatunk összefoglalja szerelmük történetét.

Brangelina idillje 2009-ben ingott meg először, bár a világ minderről csak utólag értesült. Jolie túl sokat akart egyszerre markolni: az ikrek születése után azonnal vissza akart menni dolgozni. A bébiszitterkedésben segítő testvére utólag elmondta, a pár rengeteget veszekedett ezen: „Megértenéd, hogy éppen dolgozom? Csak annyi a dolgod, hogy vigyázz a srácokra. Ez meghaladja a képességeidet?” – vágta egy alkalommal Angelina Brad fejéhez.

Vészjósló jel volt az is, hogy az egyre inkább elsárkányosodó feleség elüldözte a családtól férje jó barátját, George Clooney-t, akivel Pitt 2001-ben, az Ocean's 11 trilógia első forgatásán kötött szoros barátságot – és veszett össze véglegesen tavaly. Egyes források szerint azért, mert mindkettő Paul Barrett könyvét, a Dzsungel törvényét nézte ki új filmje alapjául. Az igazi ok azonban valószínűleg az lehet, hogy az asszonyok, Angelina Jolie és Amal Alamuddin folyton civakodtak, aminek az lett a vége, hogy eltiltották egymástól férjeiket.

Clooney most így reagált a válás sokkoló hírére: – Nem is tudtam. Azta! Nagyon sajnálom, ez igazán szomorú, főleg a nagy család miatt. Mindeközben Jolie világmegváltó akcióba kezdett: 2001 óta az ENSZ jószolgálati nagyköveteként járja a harmadik világbeli országokat, menekülttáborokat. 2012-ben Menekültügyi Főbiztosság megbízottjának, majd 2014-ben
a Menekültügyi Bizottság tagjá­vá választották, gyűlésükön felszólalt a szíriai helyzettel kapcsolatban. Boszniában pedig a háborús nemi erőszak ellen kampányolt.

Mindeközben Bradet beszippantotta Hollywood: évente jönnek ki sikerfilmjei: az év végén debütáló Allied, illetve a jövőre vászonra kerülő War Machine és a Z világháború 2. forgatásai jelenleg is tartanak, így nem mondhatnánk Bradről, hogy unatkozna vagy hogy lenne ideje és kedve folyamatosan válóperes ügyvédekkel tárgyalni.

Az álompár története véglegesen véget ért, a világsajtó pedig lassan minden részletet kitálal az idillinek tűnő házasság részleteiről. Napról napra újabb csontvázak dőlnek ki a szekrényből, de a feketeleves még hátravan: a válóper, amely során eldől, miként osztoznak a mil­liárdos vagyonon és a hat közös gyermeken.

Mézeskalács alapreceptet keresel? Próbáld ki a kedvencünket!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors