A Kihívók nyerték a csatát

Komoly megmérettetéshez érkezett a TV2 Exatlon Hungary vetélkedője. A hétfő esti villajáték és egyben végjáték sorsdöntőnek bizonyult a Kihívó és Bajnok csapat tagjainak egyaránt. A pénteki veszteségük után ezúttal a Kihívók duplán örülhettek. Ők költözhettek be a villába, és a végjáték első fordulóját is győzelemmel zárták. A győzelem ellenére Besenyei Boglárka nem tudott felhőtlenül örülni. Lapunk érdeklődésére még mindig azt fájlalta, hogy péntek este el kellett búcsúzzanak Alexától. – Nagyon vicces személyiség volt, még a negatív helyzeteket is pozitívan látta – mondta Bogi.

Azonban nem csak ez az egy fordulópont volt az Exatlon Hungaryben, Palik László nagy bejelentést tett. Keddtől indul a négy napon át tartó Nemzetek Kupája, ahol a magyar Exatlon válogatott csapat Görögország, Törökország és a Dominikai Köztársaság legjobbjaival méri össze az erejét. Bogi egy percet sem aggódik, sőt inkább várja, hogy ismét együtt, egymásért futhassanak a Bajnok és a Kihívó csapatok. – Más egy országot képviselni együtt a Bajnokokkal. Sokkal nagyobb lendülettel indulok neki ezeknek a napoknak, futamoknak, sokkal nagyobb célért küzdünk – fűzte hozzá Bogi.

Pogácsától a sós rúdig! A legfinomabb sós vendégvárók az ünnepekre

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors