Kapcsolat

Újabb mérföldkő: már a családjának is bemutatta kedvesét a Házasság első látásra sztárja

Niki

Létrehozva: 2024.06.18.

Andris és kedvese, Réka már 8 hónapja vannak együtt, a műsor forgatása óta, de egészen mostanáig titkolniuk kellett a kapcsolatukat. Ennek viszont szerencsére vége, és nagyon úgy tűnik, hogy sikerrel vették ezt az akadályt. A Házasság első látásra sztárja már be is mutatta új párját a szüleinek és lapunknak azt is elárulta, mit gondolnak Rékáról.

A Házasság első látásra kísérlete során Andris sajnos nem találta meg az igazit, de azóta szerencsére nagyon jó barátok lettek Petrával, sőt már új kedvesét, Rékát is bemutatta neki, akivel úgy tűnik, nagyon boldogok. A fiatalok kapcsolata gőzerővel halad előre, hiszen összeköltöztek, és már egymás családjával és barátaival is megismerkedtek. Andris arról mesélt a Ripost-nak, hogy mit szóltak a szülei az új barátnőhöz, és milyen hatással volt a műsor a vele kapcsolatos előítéletekre.

Házasság első látásra Andris és új párja Réka
A Házasság első látásra Andrisa már szüleinek is bemutatta szerelmét Fotó: Kabai András

Andris és Réka a forgatás után ismerkedtek meg, így szerelme néhány barátnőjét is megismerhette még az adások előtt, ám voltak, akiket később kellett meggyőznie, miután látták, hogy hogy bánt Petrával. Bár biztosan voltak vele kapcsolatban előítéletek, ő úgy látja, simán le tudta küzdeni őket.

A közvetlen közeli barátnőivel már volt lehetőségem a műsor kezdete előtt találkozni, ezért ők teljesen más oldalamat ismerték meg és a tévében is más szemmel néztek emiatt. Inkább Rékát kérdezgették sokszor, hogy ő hogy éli meg ezt. A távolabbi barátnői voltak inkább, akik rákérdeztek nála, hogy tényleg ilyen vagyok-e, de persze elmondta, hogy nem és miután meg is ismertek, ezen mindenki túllépett. A közvetlen környezete már ismer engem annyira, hogy tudják, hogy az adásokban egy teljesen másik Andrist látnak, amit Petra hozott ki belőlem, nem pedig azt, amilyen a valóságban vagyok

 – árulta a TV2 sztárja.

Így reagáltak a Házasság első látásra sztárjának szülei

Majd sor került a nagy bemutatásra is, hiszen Andris karácsonykor hazavitte szerelmét a családjához. Bár elmondása szerint a szülei cseppet sem nehéz esetek, több lányt is bemutatott már nekik korábban.

A karácsonyt együtt töltöttük, a szüleimmel akkor találkozott Réka először. Befogadóak voltak vele, bár a szüleim eddig minden barátnőmet elfogadták. De miután megismerték, mondták, hogy nagyon aranyos és házias, látszik rajta, hogy szeret engem és nekik ez elég, ahhoz, hogy tudják, hogy jó helyen vagyok

 – mesélte Andris.

És, hogy mit hoz a jövő? Azt egyelőre ők sem tudják, de igyekeznek kiélvezni minden közös pillanatot. Bár, ha továbbra is ilyen tempóban haladnak, még a lánykérésnek is hamarosan eljöhet az ideje.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek