Varázsló

Pataky Attila állítja: kilométerekről is képes gyógyítani, sőt, már meg is tette

Buster

Létrehozva: 2024.05.24.

Az énekesről köztudott, hogy rendszeresen találkozik földönkívüliekkel és sámánként képes esőt fakasztani. Azt azonban eddig nem hallottuk, hogy Pataky Attila a kvantumfizika segítségével képes a gyógyításra. Pedig, de…

Gyurcsok József óta tudjuk, hogy a távgyógyítás már pediglen létezik, hiszen sokan nézték a lelkükben félmosollyal, ahogyan a trash televíziózás hajnalán naponta küldött energiát a Budapest Televízió képernyőjén keresztül az azt igénylő betelefonálóknak. Azt azonban eddig nem sejtettük, hogy a testből testbe küldött gyógyító energiának köze van a kvantumfizikához. Ezt a tudást adta át Pataky Attila Hajdú Péternek a Frizbi TV péntek este megjelenő legfrissebb műsorában. Közben pedig felidézett egy esetet, amikor két, tengeribetegséggel küzdő ausztrál fickót tett helyre az óceán nyílt vizén. 

Pataky Attila
Pataky Attila rendbe tette Hajdú Péter gyomrát (Fotó: YouTube)

Pataky Attila: Akár most rögtön át tudom adni neked...”

De kezdjük az elején! Pataky Attila a Beköltözve Hajdú Péterhez forgatásán tért ki arra, hogy kevés szabadidejében egy ideje a kvantumfizika bonyolultnál is bonyolultabb tudományát tanulmányozza. Annak is a gyógyító ágát, mert, hogy van neki olyanja. Erről így beszélt a hüledező műsorvezetőnek: – Kvantumfizika az, ami nagyon érdekel és annak főként a gyógyítás része érdekel inkább. Nagyon fontos, hogy jó aránnyal tudod magad gyógyítani, bár igaz, hogy mást sokkal jobban. 

Lentről szívod fel az energiát, itt megy föl és át tudod adni.

Én akár most rögtön át tudom adni neked, de ezer, kétezer, ötezer és akár tízezer méterről is át tudom neked adni – kezdte az EDDA Művek alapító-frontembere és már kezdte is hasi tájékon, tenyérrel energetizálni Hajdút, aki egyébként pontosan azt érezte, amit a fent említett Gyurcsok telefonos páciensei, vagyis melegséget. Attila ezután belekezdett egy pár évvel ezelőtt megesett, sikeres beavatkozás történetének elmesélésébe. 

Teljesen elmúlt minden bajuk”

Ausztráliában volt egy nagyon izgalmas esetünk, amikor Orsikával és Ausztrál barátokkal voltunk egészen fent északon és kivittek minket egy negyvenfős hajóval búvárkodni és sznorkelezni. Elindult a hajó és egy óra után az utasok elkezdtek rosszul lenni a hullámzástól. Volt két férfi, akik nagyon kikészültek. Embertelen állapotban, görcsben voltak és folyamatosan hánytak. Jött bennem egy gondolat, hogy nem nyüzsgök, vagy fontoskodok, de végül, mivel ismerem a technikát, elkezdtem. Rájuk fókuszáltam… – idézte fel az élő rocklegenda, aki nem sokkal később azt tapasztalta, hogy a két férfi tökéletes állapotban készült a merülésre. – Na ezt csináltam nekik tizenöt-húsz percen át és végül levette róluk a rosszullétet. Odébb mentünk, iddogáltunk a barátaimmal. 

Egyszer csak Orsi szólt, hogy nézzük már meg a két fickót. 

Ők éppen vették fel a búvárruhákat és mentek be a vízbe. Teljesen elmúlt minden bajuk. A végén ölelgettek és varázsló embernek hívtakavatta be Hajdú Pétert és a nézőket Pataky Attila

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek