Tragédia

Mentők rohantak a sorozatsztárért, nem tudták megmenteni: „A világ egy igazán fényes csillagot veszített el”

K. C.

Létrehozva: 2024.05.28.

Elhunyt a General Hospital és az NCIS sorozatok sztárja.

A 37 éves Johnny Wactor szombaton hajnali 3:25 körül egy kolléganőjével egy tetőtéri bárban végzett mellékállásából távozott a West Pico Boulevard és a South Hope Street környékén, amikor meglátta a három férfit, akik próbálják feltörni az autóját.

gyertya, gyász, tragédia, halál
Fotó: @Pexels

Scarlett Wactor, Johnny édesanyja elmondása szerint a fia nem próbált meg ellenkezni velük, sőt még csak meg sem próbálta megakadályozni őket a lopásban, de azok mégis lelőtték és elmenekültek.

Mentők rohantak a színészért, de a kórházban az orvosok elvesztették az életéért folytatott küzdelmet. Esther Anderson szívszorító szavakkal búcsúzott színész kollégájától.

- Túl korán ment el Johnny. Nagyon sokaknak fogsz hiányozni... Megszakad a szívem a családodért. Nyugodj békében - írta a 44 éves Home and Away sztárja, Johnnyval közös szelfije mellé.

A tisztelgést Anne-Marie Mueschke folytatta: - A világ egy igazán fényes csillagot veszített el, Johnny értelmetlen meggyilkolásával. Olyan vicces, őszinte srác volt, és nagyon örülök, hogy megismerhettem.

A 37 éves Wactor a General Hospital című szappanopera 164 epizódjában szerepelt 2020 és 2022 között. 

A rendőrség szerint a három férfi egyike lőtte le Wactort, majd egy másik járművel elmenekültek. A maszkos gyanúsítottak továbbra is szabadlábon vannak, és még nem sikerült azonosítani őket.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek