Gyanús

Újabb sztárpár születik? Marics Peti és Stana Alexandra beszédes pillanatairól pletykálnak

Cs.I.G.a

Létrehozva: 2024.01.22.

Többször is felreppent a pletyka, hogy a Valmar énekese és a Dancing with the Stars táncosa együtt vannak. Legutóbb Maricsék Aréna koncertjén is együtt táncoltak, így a rajongók ismét azt találgatják, hogy a párost nem csak a színpadi lét köti össze.

Stana Alexandra és Marics Peti az egyik legizgalmasabb párosa volt a TV2 Dancing with the Stars műsorának. Nemcsak a látványos produkciók miatt, hanem a versenyzők közötti kapcsolata miatt is, hiszen sokan romatikus pillantásokat véltek felfedezni a táncpartnerek között. Azonban mindketten tagadták, hogy lenne köztük a barátságon kívül bármi is.

Marics Peti és Stana Alexandra
Marics Petiről és Stana Alexandráról már a Dancing with the Stars alatt elindultak a pletykák  Fotó: TV2

Maricsék magánszámot táncoltak az Arénában

A hétvégén a ValMar vette be a Papp László Budapest Sportarénát, ahol fergeteges showt nyomott a fiatalok egyik kedvenc zenekara. Amellett, hogy Valkusz Milánnal történt egy kisebb baleset, amikor az egyik pirotechnika megpörkölte az arcát, minden a lehető legnagyobb rendben zajlott. Például Marics Peti egy különszámmal is készült a közönségnek, egykori táncpartnerével, Stana Alexandrával. A táncos és az énekes egy szenvedélyektől fűtött latin produkcióval kápráztatta el a nagyérdeműt. Miután vége lett a bemutatónak, a zenész és táncpartnere hosszasan néztek egymás szemébe, és mosolyogtak. A pillanatot a TikTokon is több rajongó megosztotta, és ismét beindultak a találgatások. Sokan arra gondolnak, hogy nem csak baráti kapcsolat van Peti és Szandra között.

Most akkor együtt vannak? Egy pár?

 – találgattak a rajongók a videó alatt.

Stana Szandra és Marics Peti
Stana Alexandra és Marics Peti hosszasan néztek egymás szemébe  Fotó: Instagram

Együtt forgattak klippet

A rajongók már az eddigi apró jeleket is az énekes és Alexandra között bimbódzó kapcsolatnak tudták be, azonban mindketten tagadták, hogy ennek lenne bármiféle valóságalapja. A fiatalok többször is hangsúlyozták, hogy valóban nagyon szoros kapcsolat alakult ki közöttük, de csak baráti a dolog, most azonban a követőik egyként kaptak a szívükhöz, ugyanis közös fotóval jelentkeztek.

Egy tízes skálán mennyire várjátok a videoklipet? Mi nagyon jól éreztük magunkat! – írta Stana Alexandra az igencsak szexire sikeredett fotóhoz.

@wim_warriors Micsoda meglepetés produkció!💃🕺🔥 @Marics Peti @Alexandra Stana ♬ eredeti hang - WORLD IS MINE

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek