TÁNC

Hunyadi Donatella Kiszel Tünde miatt vállalta el a Dancing with the Stars-t: „Szeretnék kitörni édesanyám árnyékából"

mkb

Létrehozva: 2023.09.07.

Módosítva: 2023.09.08.

Hunyadi Donatella kiskora óta ismertségnek örvend, ám legtöbben csak Kiszel Tünde lányaként említik. Modellkedik és diplomás énekesnő lett, most pedig önállóan szeretne érvényesülni a nagyszabású showműsorban.

Hunyadi Donatellát kiskora óta Kiszel Tünde lányaként azonosítják. A kislányból azonban csinos, tanult nő lett, aki saját jogán szeretne érvényesülni. Ehhez tökéletes ugródeszka számára a Dancing with the Stars negyedik évada! Donatella párja Bődi Dénes lesz a nagyszabású show-ban.

Hunyadi Donatella
Hunyadi Donatella és párja, Bődi Dénes nagyon elszánt a versenyt illetően. (Fotó: Tv2)

Kilépne édesanyja árnyékából 

Kedd este leplezték le a táncpárokat, egy nagyszabású sajtótájékoztatón, köztük Donatellával és Dénessel, akik a Borsnak közös interjút is adtak! Arról kérdeztük a csinos lányt, hogy egyből igent mondott-e a felkérésre, hogy szerepeljen a műsorban:
Nem! – szögezte le nevetve. – Mint ahogy a korábbi műsorokban sem, ahová felkértek szerepelni. 

Szerettem volna kívül maradni a celeb világon. Ezt nem rossz értelemben mondom, hiszen édesanyám is ennek a része, és még nagyon sokan, akikre felnézek és szeretek.

– Mivel van egy modell karrierem és diplomáztam a Zene Akadémián, úgy éreztem, hogy nekem erre nincs szükségem. Viszont amikor megkerestek a műsortól, nem mondom rögtön nemet. Valami megmozdult bennem, aludtam rá néhányat, és arra jutottam, hogy ez jó alkalom arra, hogy kilépjek édesanyám árnyékából és önálló emberként tudjak érvényesülni ebben a világban. 

A saját területemen már tettem le az asztalra, mégis úgy említenek, mint Kiszel Tünde lánya. Ami nekem alapvetőn nem baj, mert ő a legcsodálatosabb anya, és nagyon szeretem őt. Viszont pár éve megfogalmazódott bennem, hogy én így is, úgy is ismert vagyok, ebbe születtem bele, ezen változtatni nem lehet, nem is szeretnék. De ha már így adódott, szeretnék önállóan érvényesülni 

– fejtette ki Donatella.

Hunyadi Donatella
Rózsaszínben pompázott a pár a sajtótájékoztatón. (Fotó: TV2)

Örülnek egymásnak a fiatalok

A csinos lány nagyon örül, hogy Bődi Dénes oldalán táncolhat majd:
Tökéletes párt kaptam, ezt nem elfogultságból mondom, hiába hiszed azt! – nevetett rá Dénesre Donatella. – Fantasztikus tanár és fantasztikus táncos, nagyon boldog vagyok és hálás, hogy őt kaptam párnak.

Én is jó párt kaptam – szólt közbe a profi táncos, aki elárulta, mi lehet a titkuk, ami a döntőig viheti őket: – Az életörömünk, hogy vidámak, fiatalosak vagyunk, szerintem ez egyedi a mezőnyben! − fejtegette Dénes, mire Donatella elárulta, a pörgős személyiségéhez a gyorsabb, ugrálósabb táncok fognak illetni, a lassabb lépések okozhatnak majd nagyobb kihívást.

Donatella maximalista

Lelkesedésből valóban nincs hiány, Donatella elárulta, már a legelső találkozásukkor táncra perdültek.
Egyből a megismerkedésünk után elkezdtünk próbálni, mert mondtam Dininek, hogy nagyon maximalista vagyok, minél többet szeretnék próbálni, hogy olyan minőségi táncot tudjunk nyújtani a show-ban, amit szeretnénk − fogalmazott Donatella, aki elismerte, nincs komfortzónáján kívül, hogy csillogó, flitteres dresszeket viseljen. – Az éneklés mellett modellkedem is, a csillogós ruhák nem állnak tőlem távol, de ez a fajta fényűzés és műsor teljesen új. Nekem ez az első, amiben anyukám nélkül szerepelek, ezzel debütálok a nagyközönség előtt, önállóan.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek