terapeuta

Végre kiderült: Elárulta szépségének titkát Ördög Nóra

HOT

Létrehozva: 2023.05.03.

Sztárműsorvezető, üzletasszony, édesanya és feleség, aki megannyi szerepben egyensúlyoz nap mint nap. Azt viszont kevesen tudják róla, hogy a szépítkezésben előnyben részesíti a „csináld magad” megoldásokat!

Kifejezetten szerencsés géneket örökölt Ördög Nóra, így eddig kevés energiaráfordítással is megőrizte a fiatalságát. Ám egy ideje tudatosult a műsorvezetőben, bár lelkiismeret-furdalása van amiatt, hogy azt az időt nem a gyerekeivel tölti, a bőrének bizony szüksége van a szakértő kezekre.

– Negyvenegy éves vagyok, még nem foglalkoztatnak nagyon intenzíven a ráncok és a korom, mégsem akarok elbizakodottan állni a dologhoz. Tudatában vagyok, hogy én sem leszek fiatalabb. Bármennyire nehezen tudom beleszorítani a hétköznapjaimba, egy ideje elkezdtem rendszeresen járni szépségterapeutához. Az arcom a munkaeszközöm, és bár jó minőségű sminkeket használunk, sokféle hatás éri nap mint nap, ezért muszáj karbantartani a bőrömet – mesélte.

Ördög Nóra havonta igyekszik eljutni a kezelésekre.  Fotó: hot!

Amikor a kozmetikus megelégeli, hogy e-mailekre válaszolgatok, rám tesz egy maszkot

Nóri életében egyszer kipróbálta a mikrotűs kezelést, de ennél nagyobb beavatkozásra még nem kerített sort.

– Évekkel ezelőtt voltam egy ilyen kezelésen, ami jól működött, beindította a kollagéntermelést, kisimultabb lettem. Utána találtam rá Hancz Marianna szépségterapeutára, akihez havonta járok, és személyre szabottan ápolgatja az arcbőrömet. Rám néz, és eldönti, hogy mi az a szérum, koktél, amit éppen igényelek. Őszintén szólva lelkiismeret-furdalásom van, hogy nem a szeretteimmel töltöm azt az időt, de havonta igyekszem eljutni. Én vagyok az a lány, akinél a kényeztető rész általában kimarad. Amikor a kozmetikus megelégeli, hogy e-mailekre válaszolgatok, rám tesz egy maszkot, ami alatt mozdulatlanul kell maradni, és bekapcsol egy relaxáló zenét – tette hozzá mosolyogva.

Ördög Nóra a gyors beavatkozásokat szereti. Fotó: hot!

„Tudatosan odafigyelek az elegendő alvásra”

Pörgős személyiség lévén Nóri a gyors és praktikus megoldásokat keresi mindenre.

Amit egyszerűen meg lehet tenni a frissességem megőrzéséért, azt igyekszem alkalmazni. Kollagént szedek különböző formában, és tudatosan odafigyelek az elegendő alvásra. A mindennapokban is hatékonyabban működöm, ha ki tudom pihenni magam. Pigmentfoltjaim nincsenek, apukám génjeit örököltem, a napon sem szoktam leégni. 

Húszéves koromban azonban volt egy ijesztő élményem: szoláriumozás után szinte sokkolt, hogy ráncos maradt a bőröm. Azóta nem élek vele, sőt odafigyelek a fényvédelemre és a bőröm kellő hidratálására. Ezekbe a szeánszokba a gyerekeket is bevonom: mindketten élvezik, ha a talpacskájukat gyümölcsillatú testápolóval masszírozom.

Ördög Nóra önmagát manikűrözi. Fotó: hot!

„Micivel rendszeresen csajoskodunk”

Az édesanya a pandémia idején jött rá, nem tragédia, hogy nem mehet körmöshöz – egyszerűen megtanulta a géllakkozást.

Magamat manikűrözöm, elsajátítottam a géllakktechnikát, mert tartós és egyszerűen lehet használni. Sokszor éjszaka jut időm egy-egy körömlakkozó szeánszra. Micivel rendszeresen csajoskodunk. Szép haja van, megmosom, balzsamot, hajápolót teszek rá, majd begöndörítjük; szeretjük együtt tölteni az időt. Venci például nem engedi, hogy a hajához nyúljunk, pedig elég hosszú, de neki így tetszik – mosolygott. 

Ami engem illet, elkezdtem őszülni, de egyáltalán nem vagyok ráfeszülve. Forgatások alkalmával a fodrászok mindig beszínezik. Most például bátran rövidebbre vágattam, így könnyebb kezelni, de abban is szerencsés vagyok, hogy gyorsan visszanő.

„A piros lámpánál sminkelek!”

A műsorvezető reálisan látja önmagát, és azzal is tisztában van, hogy ha mindenhol szeretne jól teljesíteni, nem szabad túlzott elvárásokat támasztania maga felé.

– Békében vagyok magammal; látom a hibáimat, de megtanultam velük együtt élni. Sok fronton kell helytállnom, amit persze magamnak kreálok. Folyamatos egyensúlyozásban vagyok anyaként, társként és a munkámban. Szeretek például sminkekkel kísérletezni, csak nem órákig

 – magyarázta a kétgyermekes édesanya. 

Általában a piros lámpánál sminkelek! A saját sminkmárkámba olyan praktikus termékeket építettem be, mint a rúzs-arcpír kombináció, ami szájra, arcra, sőt szemre is használható. Kikapcsolódni leginkább utazások során tudok, de nemrégiben beszereztünk otthonra egy infraszaunát, ami sejtszinten méregtelenít; ott remekül tudok lazítani, sőt összekötöm az olvasás élményével. Az étrendemből kiiktattam a tejtermékeket, mert észrevettem, hogy a mindenkori tejeskávém után diszkomfortérzetem volt, így áttértem a növényi tejre. Várom a balatoni időszakot, ahol újra hódolhatok a futási szenvedélyemnek, de az utóbbi időben rákaptam a jógára is tette hozzá.

 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161462_auto_resized.jpg
origo.hu

Összeomlott a Házasság első látásra egyik botrányos szereplője

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27430_resized.jpg?avcount=1714045211
origo.hu

Elképesztő fotók kerültek elő Szandi múltjából

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17157532_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Gyereknevelés mellett főállás? Majoros Hajni kitálalt, miért nem ment vissza dolgozni

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156590_auto_resized.jpg
vg.hu

Máris újabb éttermet nyit a McDonald’s – nyáron már várja a vendégeket

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161333_auto_resized.jpg
life.hu

Lehozhatják Suhajda Szilárd holttestét a Mount Everestről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27428_resized.jpg?avcount=1714045211
origo.hu

Marics Peti félmilliót bukott egyetlen este

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17157608_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Bezárja az összes önkiszolgáló kasszáját, visszahozza a hagyományos pénztárakat ez a bolt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161481_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"A tiszteletet, alázatot gyakorolni kell!" – T. Danny-nek üzent a magyar sztárjósnő

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161380_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Közleményt adtak ki a Magyarországon terjedő fertőzésről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160216_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Az a kérdés, hogy ez szívedre vagy az eszedre hallgatsz” – Gyöngyi meghozta a végső döntést, Csabi azonnal könnyekben tört ki

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/RrFoiRwdy8ml50lA6R_0vYdpNLwF4BhGZNX3yW4agoY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzkzZjVlNDVlYWQzNDQxMjlhMzI2Yzg1N2NiZjI2MmEz.jpg
NÁSZFRÁSZ

„Ezt lelkileg nem bírom…” - drámaira fordult a helyzet, meghozta végső döntését a Házasság első látásra párja

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/mdyfu-csX3A3GlEstCCzECKRakaIIaCgBsc9Fd695U8/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2U5N2U1ODYwOTdkYTQ5MDdhOTY3MzdmMTE0YmI2YmE4.jpg
Botrány

"A tiszteletet, alázatot gyakorolni kell!" – T. Danny-nek üzent a magyar sztárjósnő