boldogság

Közös fotóval jelentették be Curtisék a várva várt hírt: összejött, érkezik

sv

Létrehozva: 2023.05.04.

Olyan sokan fejezik ki az örömüket, hogy végig sem lehet olvasni a kommenteket.

Kevés embertől láthatjuk azt, amit Curtis produkált: sportolóként indult, de időközben a zene is élete meghatározó részévé vált. A legtöbb ember ilyenkor döntést hoz: vagy ez, vagy az. Curtis azonban bravúrosan összhangba hozta a kettőt, s most bejelentette sikere legújabb gyümölcsét: Charlie-val való közös klipjük összejött, megérkezett, már megtekinthető. 

Curtis boldog apa, sikeres rapper, sportlegenda  Fotó: Szabolcs László

Ismeretes, hogy Curtis ízig-vérig újpesti. Neve először nem rapperként futott be, hanem tehetséges focistaként: mindössze 17 éves volt, amikor megcsillogtatta készségeit az Újpest FC színeiben. Noha később más klubban is kipróbálta magát (a Kecskemét színeiben is pályára lépett), szíve mindig az Újpesthez húzott vissza, 2011-től pedig a lilák arca lett.

Curtisben időközben felmerült az igény, hogy rapperként is megmutassa magát az országnak, ezért 2009 óta a zenei világban is jelen van. Ezzel együtt azonban nem fordított hátat újpesti mivoltának, hanem összhangba hozta a kettőt: zenei sikereivel a lilák hírét öregbíti: dalaiba és klippjeibe becsempészi az Újpestet, és a koncertjein is a csapatát élteti.

Charlie-val való közös klipje ma jött ki, de olyan sokan gratuláltak nekik, hogy megszámolni sem tudjuk. Tegnap a közösségi oldalán csak egy Charlie-val való közös fotót mutatott a klipből:

 Ma azonban már az egész videót megtekinthetjük. Bár a klip csupán 5 órája elérhető, máris 25 ezren tekintették meg. Ha így halad, hazai szupersláger lesz belőle. 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek